BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 13, 2009

Calon Evolusi Mahasiswa Bakal Lompat Parti?

video

Pilihanraya kampus UTM semakin panas dengan kenyataan,Saudara Hafiz selaku Ketua Jentera Pro Mahasiswa dalam rapat umum hari ini bertempat di Arked Cengal apabila beliau menyatakan beberapa orang calon dari Evolusi Mahasiswa bakal “melompat parti” kepada Pro Mahasiswa selepas menang pilihanraya yang akan berlangsung pada esok hari. Keadaan ini disebabkan ketidakpuashatian calon-calon umum mahupun calon-calon fakulti Evolusi Mahasiswa terhadap pengurusan jentera yang "menganak tirikan” mereka dalam kempen-kempen yang diadakan sama ada melalui rapat umum ataupun jumlah poster-poster yang digantung terlalu sedikit berbanding calon-calon yang lain.

video

Kenyataan terbuka saudara Hafiz berkenaan "lompat parti" kepada Pro Mahasiswa dilihat sebagai satu peluang besar kepada Pro Mahasiswa untuk menguasai kerusi MPP dalam pilihanraya kampus kali ini. Beberapa calon bebas yang tidak berpihak kepada mana-mana kumpulan sama ada Evolusi atau Pro Mahasiswa sebelum ini juga dikatakan bakal bersama Pro Mahasiswa setelah menang dalam pilihanraya kampus nanti kerana tertarik dengan perjuangan dan agenda yang ingin dibawa oleh Pro Mahasiswa. Apapun yang berlaku, Pro Mahasiswa Sentiasa bersedia untuk memimpin Mahasiswa UTM dan memperjuangkan hak-hak serta kebajikan mereka. Student Power!!!


http://promahasiswautm.blogspot.com

No comments:

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.