KOKO RADIX - Alternatif Baru Untuk MILO!

Salam mahasiswa. Ana baru sahaja pulang dari arked Kolej 9 tengahari tadi. Ingin sekali ana war-warkan berita baik ini untuk yang masih tak tahu. Kak 'O' kafe ada menjual minuman Radix Koko keluaran HPA. Rasanya bagaimana? Boleh menggantikan MILO yang antum nak boikot tu! Alhamdulillah, lepas ni siapa-siapa nak jadi stokis HPA, boleh lah cepat-cepat mendaftar sebab dengar kata, minuman koko ini bakal memberikan saingan hebat kepada minuman lain di masa akan datang. Ana sendiri telah menjadi salah seorang penggemarnya. Banyak lagi alternatif yang bakal disediakan oleh HPA dalam masa akan datang. Mungkin akan datang Radix Fried Chicken (RFC) pula yang akan muncul di area Johor ni untuk menggantikan KFC dan McDonalds. Wallahu'alam.

No comments

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.