BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 19, 2009

KOKO RADIX - Alternatif Baru Untuk MILO!

Salam mahasiswa. Ana baru sahaja pulang dari arked Kolej 9 tengahari tadi. Ingin sekali ana war-warkan berita baik ini untuk yang masih tak tahu. Kak 'O' kafe ada menjual minuman Radix Koko keluaran HPA. Rasanya bagaimana? Boleh menggantikan MILO yang antum nak boikot tu! Alhamdulillah, lepas ni siapa-siapa nak jadi stokis HPA, boleh lah cepat-cepat mendaftar sebab dengar kata, minuman koko ini bakal memberikan saingan hebat kepada minuman lain di masa akan datang. Ana sendiri telah menjadi salah seorang penggemarnya. Banyak lagi alternatif yang bakal disediakan oleh HPA dalam masa akan datang. Mungkin akan datang Radix Fried Chicken (RFC) pula yang akan muncul di area Johor ni untuk menggantikan KFC dan McDonalds. Wallahu'alam.



JAKERS - Releasing New Blog

Salam mahasiswa. Blog baru untuk Jabatan Kerohanian dan Sosial MPP UTM telah pun dibina. Turut dipautkan pada laman blog ini adalah blog Kempen Mahasiswa Sedar 2009 (MAHAR '09). Ana menjemput sekalian pembaca untuk datang menziarahi blog baru ini dan tidak lupa untuk meninggalkan pesanan. Syukran.



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.