Warkah ke Syurga

March 02, 2010




Subhanallah...Alhamdulillah...Allahuakbar...

Ya ALLAH, sesungguhnya aku mengharapkan keredhaanMU dalam apa jua yang aku lakukan di dunia ini...

Aku juga mengharapkan keredhaanMU dalam apa jua yang sahabat-sahabatku lakukan di dunia ini...

Hanya keredhaanMU ya ALLAh yang aku dambakan untuk insan-insan tersayang di sekelilingku...


Ya ALLAH, Ya Rahman, Ya Rahim...

Semoga cinta, kasih, dan rindu ini akan membawa kami ke SyurgaMU...

Jadikan persahabatan ini sebagai jambatan buat kami mendekatiMU...

Jangan KAU jadikan persahabatan ini hanya didasari keduniaan, tetapi jadikanlah ia didasari keimanan dan ketaqwaan untuk meraih tempat di SyurgaMU ya Rabbi...

Ameen ya ALLAH...


2144
02032010

You Might Also Like

5 Comments

  1. Nti, FF [Friendship Fillah]. Moga Allah melindungi nti di sana. Semoga ikatan kasih ini membawa kami ke syurgaMu ya Rabbi. Ya ALLAH, kau hamparkan rindu sahabatku ini sebagai permaidani di taman syurgaMU kelak..

    ReplyDelete
  2. > isma

    salam ukhti fillah...ameen ya ALLAH..subhanallah, bila baca balik kata2 tu, memang indah...subhanallah..

    semoga segala urusan dipermudahkan ALLAH...;)

    ReplyDelete
  3. salam..

    memule td bile tgok angah ade wat post baru, along dah bebel dlm hati, "uish isau tol along dgn dak kecik ni, dok sane ni study ke x..td dok YM,ni dok wat post lak.."..

    huhu,tp bile bace post ni,xjadi nak bebel dah..eheh..

    subhanallah,mungkin kita tak sehebat ukhuwah n pngorbanan sahabat2 Rasulullah,tetapi kita bersahabat atas dasar tauhid yang sama.. :) moge2 bterusan kasih syg ini sehingga ke masyar nanti..ameen Ya Rabb~

    ReplyDelete
  4. Indahnya ukhwah itu..
    Ukhwah Fillah..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com