BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : SOALAN PENUTUP 2010

December 30, 2010



Pandangan~ Seriously, saya baru je ikut segmen-segmen Enchek Ben seminggu lebih yang lalu. Jadi baru berapa segmen je kalau nak dibandingkan dengan kawan-kawan blogger yang lain. Walaupun baru seminggu++ dan baru beberapa segmen je yang saya join, dah jelas ketara, segmen beliau sangat best~ Tak percaya? Leh la carik Label Enchek Ben kat sidebar tu, tengok berapa entry pasal segmen jek semingu-minggu ni. Kawan-kawan lain, mesti pelik kan? Hehehe...terima kasih kat Enchek Ben, seminggu lebih ni trafik naik, kawan-kawan blogger pun bertambah~ pasal segmen lah~ Kalau seminggu ni pun saya rasa macam ni, apa lagi kalau yang keseluruhan setahun ni? Ha..fikir, jangan tak fikir~ Yang lain? Tak nak join? Join sambil berkongsi, pandai-pandailah bahagi masa jugak ye~ Enchek Ben, jangan stop blogging ya~



You Might Also Like

1 Comments

  1. as salam..
    huhu..tak terlarat nak join contest Ben :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com