BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : SOALAN PENUTUP 2010 - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Thursday, December 30, 2010

BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : SOALAN PENUTUP 2010



Pandangan~ Seriously, saya baru je ikut segmen-segmen Enchek Ben seminggu lebih yang lalu. Jadi baru berapa segmen je kalau nak dibandingkan dengan kawan-kawan blogger yang lain. Walaupun baru seminggu++ dan baru beberapa segmen je yang saya join, dah jelas ketara, segmen beliau sangat best~ Tak percaya? Leh la carik Label Enchek Ben kat sidebar tu, tengok berapa entry pasal segmen jek semingu-minggu ni. Kawan-kawan lain, mesti pelik kan? Hehehe...terima kasih kat Enchek Ben, seminggu lebih ni trafik naik, kawan-kawan blogger pun bertambah~ pasal segmen lah~ Kalau seminggu ni pun saya rasa macam ni, apa lagi kalau yang keseluruhan setahun ni? Ha..fikir, jangan tak fikir~ Yang lain? Tak nak join? Join sambil berkongsi, pandai-pandailah bahagi masa jugak ye~ Enchek Ben, jangan stop blogging ya~



1 comment:

  1. as salam..
    huhu..tak terlarat nak join contest Ben :D

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad