Thursday, December 30, 2010

BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : SOALAN PENUTUP 2010



Pandangan~ Seriously, saya baru je ikut segmen-segmen Enchek Ben seminggu lebih yang lalu. Jadi baru berapa segmen je kalau nak dibandingkan dengan kawan-kawan blogger yang lain. Walaupun baru seminggu++ dan baru beberapa segmen je yang saya join, dah jelas ketara, segmen beliau sangat best~ Tak percaya? Leh la carik Label Enchek Ben kat sidebar tu, tengok berapa entry pasal segmen jek semingu-minggu ni. Kawan-kawan lain, mesti pelik kan? Hehehe...terima kasih kat Enchek Ben, seminggu lebih ni trafik naik, kawan-kawan blogger pun bertambah~ pasal segmen lah~ Kalau seminggu ni pun saya rasa macam ni, apa lagi kalau yang keseluruhan setahun ni? Ha..fikir, jangan tak fikir~ Yang lain? Tak nak join? Join sambil berkongsi, pandai-pandailah bahagi masa jugak ye~ Enchek Ben, jangan stop blogging ya~



1 comment:
Write Comments
  1. as salam..
    huhu..tak terlarat nak join contest Ben :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com