Sunday, December 19, 2010

Kontest Blog Terkemas!

Ops, sekali lagi~ tengah-tengah syok buat blogwalking, terserempak dengan satu contest yang agak menarik~ Actually baru je ubah template, layout and lain-lain siang tadi, malam ni nampak contest ni pulak. Saja nak masuk, memeriahkan contest dan nak membantu mencukupkan bilangan peserta~ :D Masa jenguk blog empunya contest tadi, da 983 orang yang join. Subhanallah...ramai sungguh, entah macam mana agaknya Cik Hana dan Cik Fyza nak pilih pemenang tu. Hehehe. Contest yang dimaksudkan adalah....

Heh~ maka disebabkan itulah entri ini terhasil. Mungkin ada di kalangan follower yang berminat jugak nak join, sila-silakan ke link beliau dengan klik banner di atas ye~ Tak tahulah kriteria kemas yang dipertandingkan tu macam mana. Kemas macam Hiro kat bawah ni ke? Hehehe~

kemas tak, kemas tak? :D
Erm...kena tag pula 3 orang blogger. Mereka yang bertuah adalah:-

6 comments:
Write Comments
  1. as salam..
    syukran. saya tak reti sangat bab2 tag mengetag ni.sebelum ni pun ada yang tag2 saya. saya ajdi blur. jadi, tak buat apa.kalau orang tag2 saya, saya buat smiley ni:

    0_o?

    ReplyDelete
  2. ...> o...kalau kamu ditag, maksudnya kamu pun kena join juga~ :)

    ReplyDelete
  3. as salam..penyertaan ditutup


    O_o"

    macam mana nak join?

    ReplyDelete
  4. @fadzli
    kan kamu tak nak join dulu? takpe lah..da ditutup pun~~

    ReplyDelete
  5. eh,nie yg berlakon hanakimi kan???

    ReplyDelete
  6. @anies anessa

    ha'ah...:D dalam cite mei chan no shitsuji ni memang mantop..huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com