BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, December 19, 2010

Kontest Blog Terkemas!

Ops, sekali lagi~ tengah-tengah syok buat blogwalking, terserempak dengan satu contest yang agak menarik~ Actually baru je ubah template, layout and lain-lain siang tadi, malam ni nampak contest ni pulak. Saja nak masuk, memeriahkan contest dan nak membantu mencukupkan bilangan peserta~ :D Masa jenguk blog empunya contest tadi, da 983 orang yang join. Subhanallah...ramai sungguh, entah macam mana agaknya Cik Hana dan Cik Fyza nak pilih pemenang tu. Hehehe. Contest yang dimaksudkan adalah....

Heh~ maka disebabkan itulah entri ini terhasil. Mungkin ada di kalangan follower yang berminat jugak nak join, sila-silakan ke link beliau dengan klik banner di atas ye~ Tak tahulah kriteria kemas yang dipertandingkan tu macam mana. Kemas macam Hiro kat bawah ni ke? Hehehe~

kemas tak, kemas tak? :D
Erm...kena tag pula 3 orang blogger. Mereka yang bertuah adalah:-



6 comments:

... said...

as salam..
syukran. saya tak reti sangat bab2 tag mengetag ni.sebelum ni pun ada yang tag2 saya. saya ajdi blur. jadi, tak buat apa.kalau orang tag2 saya, saya buat smiley ni:

0_o?

Sunah Mohammad said...

...> o...kalau kamu ditag, maksudnya kamu pun kena join juga~ :)

... said...

as salam..penyertaan ditutup


O_o"

macam mana nak join?

Sunah Mohammad said...

@fadzli
kan kamu tak nak join dulu? takpe lah..da ditutup pun~~

anies anessa said...

eh,nie yg berlakon hanakimi kan???

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

ha'ah...:D dalam cite mei chan no shitsuji ni memang mantop..huhuhu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.