Kontest Blog Terkemas! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, December 19, 2010

Kontest Blog Terkemas!

Ops, sekali lagi~ tengah-tengah syok buat blogwalking, terserempak dengan satu contest yang agak menarik~ Actually baru je ubah template, layout and lain-lain siang tadi, malam ni nampak contest ni pulak. Saja nak masuk, memeriahkan contest dan nak membantu mencukupkan bilangan peserta~ :D Masa jenguk blog empunya contest tadi, da 983 orang yang join. Subhanallah...ramai sungguh, entah macam mana agaknya Cik Hana dan Cik Fyza nak pilih pemenang tu. Hehehe. Contest yang dimaksudkan adalah....

Heh~ maka disebabkan itulah entri ini terhasil. Mungkin ada di kalangan follower yang berminat jugak nak join, sila-silakan ke link beliau dengan klik banner di atas ye~ Tak tahulah kriteria kemas yang dipertandingkan tu macam mana. Kemas macam Hiro kat bawah ni ke? Hehehe~

kemas tak, kemas tak? :D
Erm...kena tag pula 3 orang blogger. Mereka yang bertuah adalah:-

6 comments:

  1. as salam..
    syukran. saya tak reti sangat bab2 tag mengetag ni.sebelum ni pun ada yang tag2 saya. saya ajdi blur. jadi, tak buat apa.kalau orang tag2 saya, saya buat smiley ni:

    0_o?

    ReplyDelete
  2. ...> o...kalau kamu ditag, maksudnya kamu pun kena join juga~ :)

    ReplyDelete
  3. as salam..penyertaan ditutup


    O_o"

    macam mana nak join?

    ReplyDelete
  4. @fadzli
    kan kamu tak nak join dulu? takpe lah..da ditutup pun~~

    ReplyDelete
  5. eh,nie yg berlakon hanakimi kan???

    ReplyDelete
  6. @anies anessa

    ha'ah...:D dalam cite mei chan no shitsuji ni memang mantop..huhuhu

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad