BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, December 28, 2010

Pencarian TOP Commentators!


*INI ADALAH STICKY POST MY DEAR~
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU*


Erm...setelah difikir-fikir, rasa macam nak bagi award sempena berakhirnya tahun 2010 ni. Award apa tu? Seperti yang tertera pada tajuk entri ni, saya nak bagi award kepada Top 3 Commentators kat blog ni..Rajin tak komen mana-mana entri kat blog ni? Ada beberapa orang blogger yang rajin komen, seperti dalam senarai yang dah di'print-screen' kat bawah:

Eh, 'ter'crop sekali Logo Kelab Blogger Enchek Ben Ashaari~ :D
Dalam kurungan tu adalah bilangan komen daripada blogger tersebut dalam mana-mana entry kat blog ni. Itu senarai sebelum ni yang kalau kamu-kamu perasan ada pada sidebar saya. Sekarang dah takde, sebab saya dah remove.. (eh, link Kelab Blogger Enchek Ben tu ada lagi~) Hehe. Biarlah dihiddenkan buat sementara. Saya akan gunakan widget yang sama gak untuk mencari pemenang bertuah tu~

Ha, rasa-rasa boleh join tak? Boleh kalahkan si ... dalam senarai kat atas tu? Apa lagi, komen, komen...

Saya bagi masa hingga jam 12 malam 31 Disember 2010 ni. Tak payah buat entri apa-apa, kalau nak sebar-sebarkan digalakkan. Selamat mencuba ya~




8 comments:

hakima said...

salam..eheh, saya tempat ke-3 ye..(^^,)

Sunah Mohammad said...

@hakima
salam wrt~ yezza~ akak tempat ke-3..nak naik lagi? hehehe

Awangku Johan said...

haaaa.. smpai gtu ke sis..
klu la tau.. dari dlu lagi awang komen2 byk2 hahahahahaa

Sunah Mohammad said...

@Awangku Johan
ekeke~ kejam tak, kejam tak? :p
takpe, masih ada masa lagi ni~

qilarazak said...

wah, macam best je pencari an ni. hehe. gud luck mencari top comentators dear :)

Sunah Mohammad said...

@qilarazak
thanks cik qila~

qilarazak said...

tak yah la cik2 ngan qila. hihih.. tak tidur lagi kaa?

Sunah Mohammad said...

@qilarazak
hehe~ bior la glemer sikit pakai 'cik' tu~ :p kul 3 da tido da..:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.