Pencarian TOP Commentators!

December 28, 2010


*INI ADALAH STICKY POST MY DEAR~
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU*


Erm...setelah difikir-fikir, rasa macam nak bagi award sempena berakhirnya tahun 2010 ni. Award apa tu? Seperti yang tertera pada tajuk entri ni, saya nak bagi award kepada Top 3 Commentators kat blog ni..Rajin tak komen mana-mana entri kat blog ni? Ada beberapa orang blogger yang rajin komen, seperti dalam senarai yang dah di'print-screen' kat bawah:

Eh, 'ter'crop sekali Logo Kelab Blogger Enchek Ben Ashaari~ :D
Dalam kurungan tu adalah bilangan komen daripada blogger tersebut dalam mana-mana entry kat blog ni. Itu senarai sebelum ni yang kalau kamu-kamu perasan ada pada sidebar saya. Sekarang dah takde, sebab saya dah remove.. (eh, link Kelab Blogger Enchek Ben tu ada lagi~) Hehe. Biarlah dihiddenkan buat sementara. Saya akan gunakan widget yang sama gak untuk mencari pemenang bertuah tu~

Ha, rasa-rasa boleh join tak? Boleh kalahkan si ... dalam senarai kat atas tu? Apa lagi, komen, komen...

Saya bagi masa hingga jam 12 malam 31 Disember 2010 ni. Tak payah buat entri apa-apa, kalau nak sebar-sebarkan digalakkan. Selamat mencuba ya~


You Might Also Like

8 Comments

  1. salam..eheh, saya tempat ke-3 ye..(^^,)

    ReplyDelete
  2. @hakima
    salam wrt~ yezza~ akak tempat ke-3..nak naik lagi? hehehe

    ReplyDelete
  3. haaaa.. smpai gtu ke sis..
    klu la tau.. dari dlu lagi awang komen2 byk2 hahahahahaa

    ReplyDelete
  4. @Awangku Johan
    ekeke~ kejam tak, kejam tak? :p
    takpe, masih ada masa lagi ni~

    ReplyDelete
  5. wah, macam best je pencari an ni. hehe. gud luck mencari top comentators dear :)

    ReplyDelete
  6. tak yah la cik2 ngan qila. hihih.. tak tidur lagi kaa?

    ReplyDelete
  7. @qilarazak
    hehe~ bior la glemer sikit pakai 'cik' tu~ :p kul 3 da tido da..:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com