BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, October 26, 2010

Statistik...(bukan Statistik Kejuruteraan ye~)

Siang tadi ana menjenguk tab Stats blog dan untuk kali pertamanya, tab itu berfungsi dengan baik setelah selama ini asyik loading tak done-done (ada ke kata ganda ni?) Alhamdulillah, memang ramai rakyat Malaysia yang rajin membaca dan buat blogwalking, untuk sebulan yang lepas sahaja ada 776 pelawat Malaysia yang berkunjung ke blog ni.


Dan kalau kira ikut week, dalam masa seminggu yang lepas ada dalam 217 orang rakyat Malaysia melawat ke blog ini. Antara post yang popular ialah post tentang e-voting, purdah dan Hilal Asyraf tu. Hurm...apa yang mereka nak perolehi dari situ, ana pun kurang pasti. Itu kan hak mereka...blog ini pun memang terbuka untuk dibaca oleh semua peringkat manusia di Bumi, adeh...


24 jam yang lalu pula, statistik pengunjung blog adalah seperti berikut.


Namun yang menarik perhatian ana adalah kunjungan daripada negara Ukraine, Russia, South Korea dan Israel...ana rasa ana tau apa yang mereka cari di sini atau pada pautan-pautan blog ana. Cuma, dalam minggu ni tak ada pula pengunjung dari US padahal jika diikutkan statistik bulanan, pengunjung dari US berjumlah kedua tinggi selepas pengunjung Malaysia.

Apa-apapun, moga blog ini ada manfaatnya, untuk semua...harapnya, tidak ada apa-apa yang perlu dipantau ya... ;)Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.