BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, December 21, 2010

Alhamdulillah...Terima Kasih~

Alhamdulillah...tak sangka lak boleh menang contest ni. First contest lak tu yang ana join, seriously tak pernah join mana-mana contest sebelum ni. Yang ni tergerak nak join sebab berkaitan dengan minat diri yang suka main dengan Photoshop ^_^. Dapat hadiah saguhati Inner bernilai RM 8.00 (Bunda mesti cakap: Ha..da ada inner da pun...hehehe).

Header tak seberapa yang menang hadiah saguhati tu adalah header kat bawah ni...


Rujuk header-header lain juga yang da menang kat sini.

Terima kasih ye Cik Qila~ Sayang kamoo~ ;)



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.