BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, December 22, 2010

KEPANTASAN MATA BLOGGER

Tiba-tiba rasa cam nak laju je taip. Join satu segmen bernama Segmen Kepantasan Mata Blogger kat blog Enchek Ben yang berheaderkan header di bawah pada blog beliau~


Okie Enchek Ben, ni jawapan saye~~

1. http://lilyelisaabubakar.blogspot.com (LILY ELISA BT ABU BAKAR)


3. http://www.borakkosong.com (EDDIE YUSTIN)


5. http://www.benashaari.com (Ben Ashaari)

Pendapat saye, pendapat saye, pendapat saye~ Huhu..agak susah jugak segmen ni..sebab de satu blog tu  (4) dia da tukar header dia..hehehe~ Dan yang ke 5 tu, takde dalam senarai 50 list blogger yang diserpihkan headernya. Boleh ke tu? Heh~

Ni da boleh jugak jadi segmen Kepantasan Jari-jemari Blogger gak ni~ :p Tapi, apapun, best!! Sangat suka! Thanks Enchek Ben~ ;)



Fabrik Jepun Lagi~

Anda peminat fabrik Jepun? Anda mahu mencuba fabrik Jepun? Pada saya ada tiga helai kain fabrik jepun yang menarik untuk anda yang inginkannya~

*small purple sakura in RED*
(ada gold linen sekeliling bunga)
RM100 ~ 4m
shipping ~ RM45
total cost ~ RM145
SOLD

*lovely shining sakura in BLACK*
RM120 ~ 4m
shipping ~ RM45
total cost ~ RM165
AVAILABLE

*gold linen sakura in RED*
RM110 ~ 4m
shipping ~ RM45
total cost ~ RM155
AVAILABLE
Berminat? Jika anda berminat, hubungi saya di sitihasunah@gmail.com. Only for serious buyers~



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.