BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 1, 2011

200th Followers~

Ops~ baru je bagi award jap tadi~ Ada satu lagi award khas di tahun baru~ hehehe..menunggu dari tadi sebenarnya~ risau pula kalau-kalau ter'missed'. Akhirnya, alhamdulillah...followers da sampai 200~


Beliau adalah Aqila Isa~ I loike her blog, so simple and dia menulis dari hati~ (betul, bukan bodek ni tau! hehe) Jangan lupa jenguk blog Aqila ni ye~

Thanks Aqila for coming by and dropped your print there...here's nothing much from me dear...your special new year gift~


Thanks dear~

Thanks also to all blogger friends yang da jadi follower selama ni~ :)

Bakal meng'off'kan diri selama dua hari mencari keTENANGan...nantikan kepulangan ye (ada ke yang menanti? adeh...)





5 comments:

NUR AYNIE said...

congrats....dah ada 200 follower~~=)

Sunah Mohammad said...

@aynie
thanks deng~ alhamdulillah...:)

Aqila Isa said...

terima kasih bagi saya award :)

Sunah Mohammad said...

@Aqila
sama-sama~ terima kasih ye~ :)

... said...

as salam..
tahniah :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.