25 Things About Me

January 28, 2011

Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."
Dari Kak Shida

Sebab tu lah entri ni ade...

25 things about me?
  1. Saya orang panggil Sunah...
  2. Saya suka sakura
  3. Saya suka kalau sakura tu kaler purple
  4. Saya suka jugak sakura yang kaler lain-lain...
  5. Saya suka blog
  6. Saya suka kalau orang datang blog saya untuk baca
  7. Saya suka kalau orang datang blog saya untuk komen...
  8. Saya suka kalau orang datang blog saya bukan takat follow-follow jek...
  9. Saya suka pasta
  10. Saya suka try macam-macam jenis sos pasta ciptaan sendiri
  11. Saya nak buat restoran pasta satu hari nanti
  12. Saya nak kamu-kamu datang makan kat restoran pasta saya nanti...hehe
  13. Saya tengah pening tentang projek master
  14. Saya tak tahu macam mana nak buat projek master
  15. Saya tengah bingung nak carik maklumat projek master
  16. Saya suka kotton Jepun
  17. Saya paling suka Fabrik Jepun Kak Farah punye...
  18. Saya suka kucing jugak
  19. Saya ada kucing kat rumah
  20. Saya punya kucing kat rumah namanya Cumel dan Mitchi
  21. Saya punya Mitchi da beranak pinak
  22. Saya punya Mitchi ada kawan
  23. Saya punya Mitchi punya kawan nama dia Batman
  24. Saya punya 25 things about me ni konfirm tentang saya kan, sebab semua start dengan "Saya.." :D
  25. Saya sekarang takde depan laptop, ni auto publish...
Lega..cukup 25. Dan, mengarut je semua...eh, betul je semua tu...:D

Kena tag 25 orang...

Mereka ialah...

Bersedia ek nak tengok nama yang banyak ni...
.
.
.
.
.
Kamu yang baca ni...(tak sempat nak taip la..)


You Might Also Like

12 Comments

  1. ha??x paham..hoho

    ReplyDelete
  2. as salam..
    wah!
    lepas ni giliran saya n__n"
    er..mana lagi 24 tu?huhu

    ReplyDelete
  3. salam..mownink..;)

    pepagi singgah cnie..hehe..;)

    ReplyDelete
  4. as'salam sunah....terima kasih saya ucapkan pada sunah yang ada kucing...:) saya sayang awak

    ReplyDelete
  5. canteknye nama kucen dia. hehhehe.

    *taktau camne buat auto publish. huhuhu

    ReplyDelete
  6. wah....best le...kebanyakan kesukaan kita ni sama jg....hehe

    *peace*

    ReplyDelete
  7. @Nurana

    tak paham?
    nape tak paham?
    ape yang tak paham?
    takpe la...:p

    ReplyDelete
  8. @...

    salam wrt...ya, giliran kamu lepas ni..haha~

    ReplyDelete
  9. @aDisH.sHidA

    salam kak shida~ sama-sama kak shida yang mengetag saya~ hehehe...saya sayang awak jugak~~

    ReplyDelete
  10. @Aiydalela

    cantek2~~ lepas ni nak letak nama Aiydalela...ekeke~ cane nak wat? nanti saya wat entry khas! :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com