BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 28, 2011

25 Things About Me

Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."
Dari Kak Shida

Sebab tu lah entri ni ade...

25 things about me?
  1. Saya orang panggil Sunah...
  2. Saya suka sakura
  3. Saya suka kalau sakura tu kaler purple
  4. Saya suka jugak sakura yang kaler lain-lain...
  5. Saya suka blog
  6. Saya suka kalau orang datang blog saya untuk baca
  7. Saya suka kalau orang datang blog saya untuk komen...
  8. Saya suka kalau orang datang blog saya bukan takat follow-follow jek...
  9. Saya suka pasta
  10. Saya suka try macam-macam jenis sos pasta ciptaan sendiri
  11. Saya nak buat restoran pasta satu hari nanti
  12. Saya nak kamu-kamu datang makan kat restoran pasta saya nanti...hehe
  13. Saya tengah pening tentang projek master
  14. Saya tak tahu macam mana nak buat projek master
  15. Saya tengah bingung nak carik maklumat projek master
  16. Saya suka kotton Jepun
  17. Saya paling suka Fabrik Jepun Kak Farah punye...
  18. Saya suka kucing jugak
  19. Saya ada kucing kat rumah
  20. Saya punya kucing kat rumah namanya Cumel dan Mitchi
  21. Saya punya Mitchi da beranak pinak
  22. Saya punya Mitchi ada kawan
  23. Saya punya Mitchi punya kawan nama dia Batman
  24. Saya punya 25 things about me ni konfirm tentang saya kan, sebab semua start dengan "Saya.." :D
  25. Saya sekarang takde depan laptop, ni auto publish...
Lega..cukup 25. Dan, mengarut je semua...eh, betul je semua tu...:D

Kena tag 25 orang...

Mereka ialah...

Bersedia ek nak tengok nama yang banyak ni...
.
.
.
.
.
Kamu yang baca ni...(tak sempat nak taip la..)




12 comments:

Nurana said...

ha??x paham..hoho

... said...

as salam..
wah!
lepas ni giliran saya n__n"
er..mana lagi 24 tu?huhu

RuBiE ZaiNuDdin said...

salam..mownink..;)

pepagi singgah cnie..hehe..;)

aDisH.sHidA said...

as'salam sunah....terima kasih saya ucapkan pada sunah yang ada kucing...:) saya sayang awak

Aiydalela said...

canteknye nama kucen dia. hehhehe.

*taktau camne buat auto publish. huhuhu

sofea said...

wah....best le...kebanyakan kesukaan kita ni sama jg....hehe

*peace*

Sunah Mohammad said...

@Nurana

tak paham?
nape tak paham?
ape yang tak paham?
takpe la...:p

Sunah Mohammad said...

@...

salam wrt...ya, giliran kamu lepas ni..haha~

Sunah Mohammad said...

@RuBiE ZaiNuDdin

salam RuBie~ singgahla lagi~~ hehe

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

salam kak shida~ sama-sama kak shida yang mengetag saya~ hehehe...saya sayang awak jugak~~

Sunah Mohammad said...

@Aiydalela

cantek2~~ lepas ni nak letak nama Aiydalela...ekeke~ cane nak wat? nanti saya wat entry khas! :D

Sunah Mohammad said...

@sofea

sama2~~~ hehehe~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.