Award from MiSzLuLLaBy

January 07, 2011


Ouh, saya dapat award dari bakal Dr. MiSzLuLLaBy~ Seseorang yang comel bernama Norfa telah mengetag saya di SINI. Ops, bukan award percuma tau! Kena jawab soklan cepu emas~ Soklan-soklannya adalah...

Bila korang suka tulis entry?
Erm...suka tulis entry bila ada idea~ Tak kisah pagi petang malam~

Adakah korang Blogwalking hari-hari?
Err...hari-hari ke? Ye kot...kalau internet ok, leh la blogwalking...(nasib baik ang tak tulis 'bw' dalam soklan tu~ :p)

Namakan tiga blog yang korang paling suka baca..
| Yang ada dalam bloglist sekarang dan akan datang~ :D |

Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML
Agaknya saya akan jumpa ML kat klinik dia 10 tahun akan datang...
"Salam...ooo ni ke Dr. ML yang bagi award snow hari tu? Thanks ML, snowman sihat tak? :D"

Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

Thanks Norfa dearie~



You Might Also Like

12 Comments

  1. tanx miss sakura...hehe...
    awak pon kool jugak..

    ReplyDelete
  2. ml jnguk..
    hihihi..klaka pulak klo nnti btul2 jumpe kan?

    ReplyDelete
  3. thanx!!!! tag for u too :)
    dtg amik ea

    ReplyDelete
  4. @salfiza
    yeah~ ni baru award betul2..:D

    ReplyDelete
  5. @miszlullaby
    hehehe...tu la, kalo betul2 jumpa cane ek?

    ReplyDelete
  6. @trex
    ada tag? nanti saya datang amek ye~

    ReplyDelete
  7. ni award miszlullaby... kl trex amik nk kena ckp psl sapa?

    ReplyDelete
  8. @athirah

    trex cakap pasal miszlullaby~~ jawab soklan2 dia~ :)

    ReplyDelete
  9. 10's sunah...cayunk sunah..meh la jalan2 kat kedah nie

    ReplyDelete
  10. @aDisH.sHidA

    jalan2 kat kedah~ wee~ bila agaknya berpeluang p kedah~ huhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com