Friday, January 7, 2011

Award from MiSzLuLLaBy


Ouh, saya dapat award dari bakal Dr. MiSzLuLLaBy~ Seseorang yang comel bernama Norfa telah mengetag saya di SINI. Ops, bukan award percuma tau! Kena jawab soklan cepu emas~ Soklan-soklannya adalah...

Bila korang suka tulis entry?
Erm...suka tulis entry bila ada idea~ Tak kisah pagi petang malam~

Adakah korang Blogwalking hari-hari?
Err...hari-hari ke? Ye kot...kalau internet ok, leh la blogwalking...(nasib baik ang tak tulis 'bw' dalam soklan tu~ :p)

Namakan tiga blog yang korang paling suka baca..
| Yang ada dalam bloglist sekarang dan akan datang~ :D |

Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML
Agaknya saya akan jumpa ML kat klinik dia 10 tahun akan datang...
"Salam...ooo ni ke Dr. ML yang bagi award snow hari tu? Thanks ML, snowman sihat tak? :D"

Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

Thanks Norfa dearie~



12 comments:
Write Comments
  1. tanx miss sakura...hehe...
    awak pon kool jugak..

    ReplyDelete
  2. ml jnguk..
    hihihi..klaka pulak klo nnti btul2 jumpe kan?

    ReplyDelete
  3. thanx!!!! tag for u too :)
    dtg amik ea

    ReplyDelete
  4. @salfiza
    yeah~ ni baru award betul2..:D

    ReplyDelete
  5. @miszlullaby
    hehehe...tu la, kalo betul2 jumpa cane ek?

    ReplyDelete
  6. @trex
    ada tag? nanti saya datang amek ye~

    ReplyDelete
  7. ni award miszlullaby... kl trex amik nk kena ckp psl sapa?

    ReplyDelete
  8. @athirah

    trex cakap pasal miszlullaby~~ jawab soklan2 dia~ :)

    ReplyDelete
  9. 10's sunah...cayunk sunah..meh la jalan2 kat kedah nie

    ReplyDelete
  10. @aDisH.sHidA

    jalan2 kat kedah~ wee~ bila agaknya berpeluang p kedah~ huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com