Award: My TOP Commentators! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, January 1, 2011

Award: My TOP Commentators!


Okie~ kalau kamu-kamu semua perasan, beberapa hari lalu, saya ada post entry mengenai Pencarian TOP Commentators untuk blog ni~ Alhamdulillah, dah berakhir pun~ Saja nak bagi penghargaan buat yang rajin respon dan berkongsi pandangan~ Kot-kot ada yang salah kat entry tu, terima kasih buat yang betulkan, bagi cadangan, bagi sokongan dan lain-lain lagi.

Seperti yang saya pernah gitau dulu, saya akan gunakan Top Commentators widget di mana ia hanya akan menganalisa 500 komen terkini dalam blog yang hina dina ni. Jadi, kalau ada yang terlepas dari 500 tu, boleh cuba lagi tahun hadapan ye~ Hehe..

Hurm, pemenang award My TOP Commentators blog (yang hina dina ni) untuk 3 tempat teratas tu dah ada~ Mereka yang komited itu ialah...jeng jeng jeng...

.

.

.

.

.


Memang rajin betul komen. Jenguk-jenguklah blog dia, banyak entry bermanfaat~ :)


Awang ni bernasib baik gak la...:p ~ Blog awang ni boleh jadi sumber santapan rohani~ :)


Ha, yang ni istimewa sikit~ Ada 3 pemenang untuk tempat ketiga~ *winkwink*

Senarai top 10 pula:

Top 10 Commentators untuk 500 komen terkini~

Tahniah untuk yang dapat award~ sudi-sudikanlah ambil award yang tak seberapa ni...bolehlah tepek kat blog kamu-kamu yang hebat tu ya~

Terima kasih jugak kat semua sahabat-sahabat blogger lain yang bagi sokongan dengan perkongsian kamu-kamu semua~ (hari tu sangat bahagia bila Enchek Ben komen kat SINI~ ^_^)

Permulaan tahun baru 2011...apa agaknya yang menunggu kita kat depan nuu~?






9 comments:

  1. ada jwak eh..hehe...
    syukran kak sunah utk award ya...

    http://islam-addeen.blogspot.com/2010/12/anak-tahun-baru.html

    ReplyDelete
  2. @ieyba
    afwan deng~ moga lebih bersemangat ngeblog~ :)

    ReplyDelete
  3. insyaAllah kak..
    da mok skola da..xda masa mok update da..
    dok hostel tok..susah kit..nunggu cuti jak:)

    ReplyDelete
  4. Salam..
    Muchas Grasias, Thanks You, Terima Kasih, Arigato, Haik yaa..
    tak sangka awang dpt award... no.2 pulak tu..
    Apa2pun skali lagi ucapkan trima kasih ya cik Sunah.. Hehe..
    Moga rezki kamu d thn 2011 sntiasa murah dan mndapat keberkatan daripadaNYA.. amin

    ReplyDelete
  5. @Awangku Johan
    salam wrt..afwan~ hehe..awang rajin komen saat-saat akhir~ ^_^
    ameen...insya'Allah...:)

    ReplyDelete
  6. @ieyba
    sikpa deng~ utamakan yang utama~ fiqh awlawiyat~ :)

    ReplyDelete
  7. masih yeee.. :)

    BTw macam tak sngke lak. hihi

    ReplyDelete
  8. as salam..
    urang selangok komen :)
    syukran..wah! 1st :)
    ni tauk semapt nemu..er..
    betul ke ni?silap sebut kok?

    :D

    mik award.. syukran :)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad