Blog...Macam-macam Ada

Blog...tak sangka macam-macam ada dalam blog. Blog yang dasarnya gunakan internet, tentulah dunianya tanpa sempadan, tapi tak sangka dunia blog ni kecik je kan? Tadi pun baru baca komen seorang sahabat blogger kat entry NI, rupa-rupanya entri pilihan tengah malam tadi tu dari blog junior dia kat sekolah dulu. Satu sekolah rupanya kak Deqdeq dan Abdul ni. Jumpa pulak dalam dunia blog yang kecik ni. Alhamdulillah... :)

Beberapa hari lepas jugak, meluahkan perasaan kat SINI. Hoh! Ramai gak blogger yang bersetuju dan tak suka ada lagu dalam blog. Menjengkelkan, bak kata Ujang. Rina lak siap suh gi dengar radio jek kalau nak dengar lagu. Kuar entri tu, Echa yang baru letak lagu kat blog dia pun nak fikir-fikir balik samada nak teruskan atau buang jek lagu tu...fikir masak-masak ye dik~

Maka, pesanan untuk blogger-blogger sedunia, tak payah letak lagu ye kat blog. Kalau nak, bukak lagu kat laptop@pc tu jek. Lama-lama nanti kamu-kamu pun akan faham gak nape tak best letak lagu~ :)


Post a Comment

14 Comments

  1. sokoooooooooooooong 120% psal lagu kat blog
    sebab kita masuk blog nie nak baca n3...kalau yg jenis leh stop or pause ok...tp kalau jenis autoplay tu....adus2 hilang mood nak lepak lama...
    tp kalau mcm AK nyer lagu akak suka..sebab sayu dgr...hehhehee

    ReplyDelete
  2. @aDisH.sHidA

    lebih 20% je kak? :p
    hehe...tadi pun baru jumpa yang leh pause..nasib bek tak start lagi lagu tu..:D

    hee~ lagu kat blog awang ek? dulu saya bukak jek, housemate tanya, ape yang sedih sangat tu? :D

    ReplyDelete
  3. heheheh...akak pun x sangka leh nak jumpa junior sendiri...mmg kecil je rupanya dunia ni...hehhee

    psl lagu, akak pun mmg x suka klu blog yg psg lagu....sama ada akak pause atau akak mute kan sound...heheh

    ReplyDelete
  4. kdg2 kita pk plawat yg dtg ke blog kita...xsume org suka lagu yg kita set...yg AK tu sayu syahdu myentuh kalbu

    ReplyDelete
  5. @DeQdEq

    hehe..junior akak kat sekolah, junior saya kat u..;)

    saya...mute terus..kot2 ganggu orang lain yang duk sebelah2..huhuhu

    ReplyDelete
  6. hehhehe...itu la...sekali menemukankita semua di dunia blog yg sama....

    ReplyDelete
  7. akhirnya telah membuat keputusan untuk mendelete widget lagu. Klu nak dgr lagu boleh pasang kat laptop sendirik kan kak..=) Hehehe

    ReplyDelete
  8. blog akak ni boleh jadi blog jejak kasih ni..mempertemukan rakan-rakan lama..

    ~sn~..sangat bersetuju untuk dibuang lagu..sudah lama ingin smapaikan bila melawat blog nti

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com