BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, January 27, 2011

Contest | Proffessional Header untuk masterfaiz.com

Ok dik, maaf...agak lambat menyertai. Ni amek masa pagi-pagi buta untuk join~ Sebab dah nak tutup dah contest ni. Jadi, kena cepat-cepat ye~

Ni header lama masterfaiz.


Ni lak header yang saya conteng. Huhuhu...


Syaratnya KENA PROFESSIONAL, tak pandei la kamek...ni je yang termampu...sob sob sob...

Walaupun masterfaiz kata tak payah tag, saya nak tag Cik Puan Nabila sebab dia pandai buat header~ Lalala~




18 comments:

Mr. Swift said...

Wahh cantiknye!
*perli. Haha. :o

Papa meow said...

Kira cantiklah tu, papa langsung x reti nk buat hahaha...

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

cess~~

Sunah Mohammad said...

@Papa meow

hehe..papa nak kite watkan tak? yang ada meow2...best gak~~ hehe

-[miracle]- said...

bagusnyaaa. cantik perghh.
eika ta pandai buat header pon. sob sob =="

Sunah Mohammad said...

@-[miracle]-

jom belajar wat~ hehe~ nak akak wat? meh2~

kakngah said...

meh buat header utk aku ha..
yg cun punyer..
tp nk FOC
aci tak??
wakakakkaka!!

Zue Cancer said...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/01/aku-tak-sgkeseluas2-uitm-shah-alamaku.html

mood tak ok la rini kawan blogger :(

Sunah Mohammad said...

@kakngah

buleh2~~ saya suke wat header2 ni~~ hehehe...ops, terbuat statement kat sini lak~ kang banyak lak masuk nak wat..haha...pekata kakngah wat contest, kan da ramai pembaca tu~~ hehe

-[miracle]- said...

whoaaa. belajar pakai ape? tapi, eika pemalas. :P

walaweyhh ! cool laahh :D

Sunah Mohammad said...

@Zue Cancer

nape mood tak ok? siannye...huhu

Sunah Mohammad said...

@-[miracle]-

aiyok..susah la gitu~ hehehe...kena rajin2 la~

gune photoshop, cane nak design, banyak kat tenet..hehe. yang ni pun saya search kat tenet cane nak wat 3D tu..kat ezhan-artwork~ menarik!!!

masterfaiz.com said...

haa..ni pun dah nampak profesional dah ni..like2..hehe

ada sape2 nak join lagi? kalau ramai saya extend tarikh tutup :)

Sunah Mohammad said...

@masterfaiz.com

pihak penganjur dah datang~~

ahsfantasy24 said...

all d best..!!

:)

Sunah Mohammad said...

@ahsfantasy24

terima kasih~

Salfiza said...

debush!haha

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

bedebuk! :p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.