Contest | Proffessional Header untuk masterfaiz.com - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Thursday, January 27, 2011

Contest | Proffessional Header untuk masterfaiz.com

Ok dik, maaf...agak lambat menyertai. Ni amek masa pagi-pagi buta untuk join~ Sebab dah nak tutup dah contest ni. Jadi, kena cepat-cepat ye~

Ni header lama masterfaiz.


Ni lak header yang saya conteng. Huhuhu...


Syaratnya KENA PROFESSIONAL, tak pandei la kamek...ni je yang termampu...sob sob sob...

Walaupun masterfaiz kata tak payah tag, saya nak tag Cik Puan Nabila sebab dia pandai buat header~ Lalala~


18 comments:

  1. Kira cantiklah tu, papa langsung x reti nk buat hahaha...

    ReplyDelete
  2. @Papa meow

    hehe..papa nak kite watkan tak? yang ada meow2...best gak~~ hehe

    ReplyDelete
  3. bagusnyaaa. cantik perghh.
    eika ta pandai buat header pon. sob sob =="

    ReplyDelete
  4. @-[miracle]-

    jom belajar wat~ hehe~ nak akak wat? meh2~

    ReplyDelete
  5. meh buat header utk aku ha..
    yg cun punyer..
    tp nk FOC
    aci tak??
    wakakakkaka!!

    ReplyDelete
  6. http://onlymezue.blogspot.com/2011/01/aku-tak-sgkeseluas2-uitm-shah-alamaku.html

    mood tak ok la rini kawan blogger :(

    ReplyDelete
  7. @kakngah

    buleh2~~ saya suke wat header2 ni~~ hehehe...ops, terbuat statement kat sini lak~ kang banyak lak masuk nak wat..haha...pekata kakngah wat contest, kan da ramai pembaca tu~~ hehe

    ReplyDelete
  8. whoaaa. belajar pakai ape? tapi, eika pemalas. :P

    walaweyhh ! cool laahh :D

    ReplyDelete
  9. @-[miracle]-

    aiyok..susah la gitu~ hehehe...kena rajin2 la~

    gune photoshop, cane nak design, banyak kat tenet..hehe. yang ni pun saya search kat tenet cane nak wat 3D tu..kat ezhan-artwork~ menarik!!!

    ReplyDelete
  10. haa..ni pun dah nampak profesional dah ni..like2..hehe

    ada sape2 nak join lagi? kalau ramai saya extend tarikh tutup :)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad