Dah 4 Hari Cik Puan Nabila...

January 25, 2011

Ouh, bagusnya ada peminat setia ni. Peminat setia ye, bukan follower yang setia mahupun reader yang setia. Tak sama tau!

Kenapa bagus? Kenapa ek??? Sebab peminat setia ni akan selalu mengikuti perkembangan kamu-kamu sampai buat entry untuk kamu! (eh, macam follower yang setia pulak?) Jangan lupa ucap terima kasih kat peminat setia yang macam ni ye. ;)

Okie~ abaikan introduction yang merapu tu. Tumpukan perhatian pada perenggan seterusnya. :D

Buat entry? O... Peminat setia kat blog. Ingatkan peminat setia kat luar nun (eh, tak sama ke?). Cakap pasal blog, blog ni dah 4 hari bertukar ke domain sendiri. Dah jadi www.sunahsukasakura.com. Alhamdulillah... Daripada url yang lama dulu... Apa? Nak tahu url yang lama dulu???

Hanya Cik Puan Nabila yang tahu... Hehehe... Eh, yang lain pun tahu gak. Itu pun kalau ingat lah...;)

Asyik-asyik Cik Puan Nabila, asyik-asyik Cik Puan Nabila. Siapa dia ni sebenarnya? Bosan betul la asyik Cik Puan Nabila aje! Hadoi...lepas ni saya letak nama orang lain lah! "Lepas ni" tu lepas saya dah bosan letak nama dia. Haha~ Ops! Nak tahu sangat sape Cik Puan Nabila? Klik je nama dia yang banyak tu~ :D

Apa? Tak dapat klik kat nama? Memanglah, saya tak letak link pun~ Sila klik SINI ye. :)

Admin: Kenyit-kenyit mata kat Cik Puan Nabila sambil cakap "mekaseh ye Nabila cumil!"


You Might Also Like

4 Comments

  1. salam

    suka ayat yang 1st..

    reader setia dgn follower setia tak sama =)



    Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

    ReplyDelete
  2. @sissyira

    salam syira...betul, tak sama... :)

    dah baca tadi, meh nak follow up lagi...:)

    ReplyDelete
  3. jgn sesekali bosan nama i...hahaha
    i peminat setia u sebab u peminat setia i..hahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com