BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 25, 2011

Dah 4 Hari Cik Puan Nabila...

Ouh, bagusnya ada peminat setia ni. Peminat setia ye, bukan follower yang setia mahupun reader yang setia. Tak sama tau!

Kenapa bagus? Kenapa ek??? Sebab peminat setia ni akan selalu mengikuti perkembangan kamu-kamu sampai buat entry untuk kamu! (eh, macam follower yang setia pulak?) Jangan lupa ucap terima kasih kat peminat setia yang macam ni ye. ;)

Okie~ abaikan introduction yang merapu tu. Tumpukan perhatian pada perenggan seterusnya. :D

Buat entry? O... Peminat setia kat blog. Ingatkan peminat setia kat luar nun (eh, tak sama ke?). Cakap pasal blog, blog ni dah 4 hari bertukar ke domain sendiri. Dah jadi www.sunahsukasakura.com. Alhamdulillah... Daripada url yang lama dulu... Apa? Nak tahu url yang lama dulu???

Hanya Cik Puan Nabila yang tahu... Hehehe... Eh, yang lain pun tahu gak. Itu pun kalau ingat lah...;)

Asyik-asyik Cik Puan Nabila, asyik-asyik Cik Puan Nabila. Siapa dia ni sebenarnya? Bosan betul la asyik Cik Puan Nabila aje! Hadoi...lepas ni saya letak nama orang lain lah! "Lepas ni" tu lepas saya dah bosan letak nama dia. Haha~ Ops! Nak tahu sangat sape Cik Puan Nabila? Klik je nama dia yang banyak tu~ :D

Apa? Tak dapat klik kat nama? Memanglah, saya tak letak link pun~ Sila klik SINI ye. :)

Admin: Kenyit-kenyit mata kat Cik Puan Nabila sambil cakap "mekaseh ye Nabila cumil!"




4 comments:

sissyira said...

salam

suka ayat yang 1st..

reader setia dgn follower setia tak sama =)



Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

Sunah Mohammad said...

@sissyira

salam syira...betul, tak sama... :)

dah baca tadi, meh nak follow up lagi...:)

Salfiza said...

jgn sesekali bosan nama i...hahaha
i peminat setia u sebab u peminat setia i..hahaha

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

ye la tu!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.