BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 25, 2011

EDIT PHOTO BATTLE


Seseorang telah mengetag untuk contest NI..

Gambar sebelum.


Gambar selepas.


Kucing keluarga saya je...nama dia Cumel. Dia ada blog jugak. Gi jenguk SINI.

KENA tag 4 'orang':

Admin: Mode sangat malas nak mengedit sekarang. Ni je yang mampu ye wahai seseorang. :D



10 comments:

Ujang9897 said...

pandainya edit...hihi..

Sunah Mohammad said...

@paknyah Ujang9897

tu bukan perli ye? haha~ saja nak pastikan..:p

tia said...

nk kucengg jugak :((

Sunah Mohammad said...

@tia

nak ke? gi mintak kat kak deqdeq~ :D

yuyu aziz said...

Awak,pasal issue tadi kan...

yuyu nak tanya dia direct, tapi dia tak online. Kalau ada contact num pun yuyu call je senang nak clarify. Tu lah, kalau dia email ke, tnya siasat dlu sebelum tuduh2 takde la marah sgt, ni siap publish entry. hadoi..

Dia ni macam nak jumpa yuyu dekat Court je.

BTW, tq sangat sebab singgah n bg pandangan. :)

Sunah Mohammad said...

@yuyu aziz

sama-sama...sabar ye yuyu~ :)

✿....rossa alina....✿ said...

ade gak contest ni erk??hihihi..good luck k..btw,salam perkenalan.. :)

Salfiza said...

sape seseorang yg kena tag itu? :P
cik puan sunah patut ubah domain anda..sila letak sunahsukakucing.com ^__^

Sunah Mohammad said...

@✿....rossa alina....✿

a'ah..ada seseorang yang tag..haha~
salam perkenalan ye~

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

haha..sukati la! takde gambar sakura original la~~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.