Tuesday, January 25, 2011

EDIT PHOTO BATTLE


Seseorang telah mengetag untuk contest NI..

Gambar sebelum.


Gambar selepas.


Kucing keluarga saya je...nama dia Cumel. Dia ada blog jugak. Gi jenguk SINI.

KENA tag 4 'orang':

Admin: Mode sangat malas nak mengedit sekarang. Ni je yang mampu ye wahai seseorang. :D

10 comments:
Write Comments
  1. @paknyah Ujang9897

    tu bukan perli ye? haha~ saja nak pastikan..:p

    ReplyDelete
  2. Awak,pasal issue tadi kan...

    yuyu nak tanya dia direct, tapi dia tak online. Kalau ada contact num pun yuyu call je senang nak clarify. Tu lah, kalau dia email ke, tnya siasat dlu sebelum tuduh2 takde la marah sgt, ni siap publish entry. hadoi..

    Dia ni macam nak jumpa yuyu dekat Court je.

    BTW, tq sangat sebab singgah n bg pandangan. :)

    ReplyDelete
  3. ade gak contest ni erk??hihihi..good luck k..btw,salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  4. sape seseorang yg kena tag itu? :P
    cik puan sunah patut ubah domain anda..sila letak sunahsukakucing.com ^__^

    ReplyDelete
  5. @✿....rossa alina....✿

    a'ah..ada seseorang yang tag..haha~
    salam perkenalan ye~

    ReplyDelete
  6. @Salfiza

    haha..sukati la! takde gambar sakura original la~~

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com