EDIT PHOTO BATTLE - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, January 25, 2011

EDIT PHOTO BATTLE


Seseorang telah mengetag untuk contest NI..

Gambar sebelum.


Gambar selepas.


Kucing keluarga saya je...nama dia Cumel. Dia ada blog jugak. Gi jenguk SINI.

KENA tag 4 'orang':

Admin: Mode sangat malas nak mengedit sekarang. Ni je yang mampu ye wahai seseorang. :D

10 comments:

  1. @paknyah Ujang9897

    tu bukan perli ye? haha~ saja nak pastikan..:p

    ReplyDelete
  2. Awak,pasal issue tadi kan...

    yuyu nak tanya dia direct, tapi dia tak online. Kalau ada contact num pun yuyu call je senang nak clarify. Tu lah, kalau dia email ke, tnya siasat dlu sebelum tuduh2 takde la marah sgt, ni siap publish entry. hadoi..

    Dia ni macam nak jumpa yuyu dekat Court je.

    BTW, tq sangat sebab singgah n bg pandangan. :)

    ReplyDelete
  3. ade gak contest ni erk??hihihi..good luck k..btw,salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  4. sape seseorang yg kena tag itu? :P
    cik puan sunah patut ubah domain anda..sila letak sunahsukakucing.com ^__^

    ReplyDelete
  5. @✿....rossa alina....✿

    a'ah..ada seseorang yang tag..haha~
    salam perkenalan ye~

    ReplyDelete
  6. @Salfiza

    haha..sukati la! takde gambar sakura original la~~

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad