BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 22, 2011

Esok Dah Nak Balik Lagi...

Esok dah nak gerak balik. Bakal meninggalkan Bumi Kenyalang dengan lebih lama...berat betul hati ni nak tinggalkan rumah...huhu.

Entah, macam tak nak balik JB jek. Boleh ke nak buat-buat tak jumpa airport? Huhuhu...alangkah nakalnya diri ni nak buat gitu ye...ish ish ish...

Balik ni, kena lebih bersemangat! Yosh! Sebab next week ada presentation! Uhuk-uhuk. Doakan saya ye sahabat-sahabat semua, moga dipermudahkan urusan ni...

By the way, saya dah bertukar...kalau perasan...:)

Ok, nak sambung blogwalking balik...sambil mencari Cik Puan Nabila yang tersesat kat blog mana ntah...:D




16 comments:

arep_lockermonth said...

hi,,slm kenal! arep follow blog kamo!
singgah la ke blog arepnakbebel k!
kalau nak follow balik pon bole aje!

http://myamigosspace.blogspot.com/

Sunah Mohammad said...

@arep_lockermonth

salam kenal arep~ terima kasih~ da follow kamu~

DeQdEq said...

jangan lupa kek lapis utk DeQdEq..heheheh

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

kek lapis akak...tunggu raya ek..:p

mohd zhafri said...

gud luck your presentation kak sunah...

arep_lockermonth said...

haha :P boleh plak nak buat buat tak jumpe airport ,,hehe:P

FasiHaH SupiaN said...

Sunah orang sarawak ea? wah, boleh la nak pergi sarawak nanti cari sinah...teringin nak pergi sana..

Salfiza said...

ehehm2,cik puan nabila speaking here,
sy harap cik puan sunah xsesat cari airport dan dpt pulang ke pangkal jalan dgn segera...
jadi,sila anda pulang ke jb ye...hahaha hohoho ^___^

suri solehah said...

emm pulang kg adalah saat paling berharga sis..sunah dah nak present tesis ma ke?good luck.

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

terima kasih zhafri~

Sunah Mohammad said...

@arep_lockermonth

hehe..boleh jek~

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

ha'ah...meh la datang~ :)

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

baek cik puan nabila~ saya da sampai ni~ alhamdulillah~~

Sunah Mohammad said...

@suri solehah

betul~ huhu..belum lagi..nak present paper jek depan supervisor..tesis lambat lagi..bulan 3 ni baru evaluation proposal..doakan ye kak..

nazirulhazwan~ said...

presentation?hehe paling best kot;p

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

erk, best ke Ir?? Ir da expert present2 ni, kan da de Ir...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.