Esok Dah Nak Balik Lagi... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, January 22, 2011

Esok Dah Nak Balik Lagi...

Esok dah nak gerak balik. Bakal meninggalkan Bumi Kenyalang dengan lebih lama...berat betul hati ni nak tinggalkan rumah...huhu.

Entah, macam tak nak balik JB jek. Boleh ke nak buat-buat tak jumpa airport? Huhuhu...alangkah nakalnya diri ni nak buat gitu ye...ish ish ish...

Balik ni, kena lebih bersemangat! Yosh! Sebab next week ada presentation! Uhuk-uhuk. Doakan saya ye sahabat-sahabat semua, moga dipermudahkan urusan ni...

By the way, saya dah bertukar...kalau perasan...:)

Ok, nak sambung blogwalking balik...sambil mencari Cik Puan Nabila yang tersesat kat blog mana ntah...:D


16 comments:

  1. hi,,slm kenal! arep follow blog kamo!
    singgah la ke blog arepnakbebel k!
    kalau nak follow balik pon bole aje!

    http://myamigosspace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @arep_lockermonth

    salam kenal arep~ terima kasih~ da follow kamu~

    ReplyDelete
  3. jangan lupa kek lapis utk DeQdEq..heheheh

    ReplyDelete
  4. gud luck your presentation kak sunah...

    ReplyDelete
  5. haha :P boleh plak nak buat buat tak jumpe airport ,,hehe:P

    ReplyDelete
  6. Sunah orang sarawak ea? wah, boleh la nak pergi sarawak nanti cari sinah...teringin nak pergi sana..

    ReplyDelete
  7. ehehm2,cik puan nabila speaking here,
    sy harap cik puan sunah xsesat cari airport dan dpt pulang ke pangkal jalan dgn segera...
    jadi,sila anda pulang ke jb ye...hahaha hohoho ^___^

    ReplyDelete
  8. emm pulang kg adalah saat paling berharga sis..sunah dah nak present tesis ma ke?good luck.

    ReplyDelete
  9. @Salfiza

    baek cik puan nabila~ saya da sampai ni~ alhamdulillah~~

    ReplyDelete
  10. @suri solehah

    betul~ huhu..belum lagi..nak present paper jek depan supervisor..tesis lambat lagi..bulan 3 ni baru evaluation proposal..doakan ye kak..

    ReplyDelete
  11. @nazirulhazwan~

    erk, best ke Ir?? Ir da expert present2 ni, kan da de Ir...

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad