BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 8, 2011

Giveaway from Zihah

Ade giveaway lagi? Ha'ah... Misz Trex yang comel da tag...


Zihah nak bagi GA sempena birthday dia tak lama lagi~

Lepas tu kena jawab soklan cambest dari Zihah..

-Apa wish korang untuk Zihah?
Salam hari lahir Zihah (walaupun tak sampai tarikh lagi~)! Umur meningkat, usia di dunia semakin berkurang, moga dimanfaatkan sebaiknya~ :)

-Apa benda yang paling berharga pernah korang terima masa hari jadi korang?
Doa dan mesej ucapan birthday dari insan-insan tersayang~ eceh~

Tag 2 orang.
Trex (haha~)

Nak tahu lagi? Klik SINI...

Nak layan korea jap~ :D




5 comments:

... said...

as salam..
wwaa..banayknya join contest :D
macam mana adik nak kesan contest2 tu kalau menang? sekali admin blog tu umumkan kat blog dia.tapi tak p jenguk blog pemenang tu.
ha..elok buat satu m/s, letak link2 contest tu.senang nak kesan. sebelum ni ada tengok kat blogger lain.diorang guna label je.last2 terserabut kata mereka.adoi..
kesian juga.hadiah melepas.

x_x'

... said...

oh ya!
moga menjadi pemenang kat setiap peraduan2 tu ;)

Sunah Mohammad said...

@...

sungguh mustahil untuk penganjur tak jenguk blog pemenang GA dia..kalau dia tak jenguk, boleh tak nak cakap dia tak pandai wat GA?

Grape Moon said...

thanks join dan thanks for the wish :) Amin :)

Sunah Mohammad said...

@Grape Moon

thanks jenguk~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.