Giveaway from Zihah

January 08, 2011

Ade giveaway lagi? Ha'ah... Misz Trex yang comel da tag...


Zihah nak bagi GA sempena birthday dia tak lama lagi~

Lepas tu kena jawab soklan cambest dari Zihah..

-Apa wish korang untuk Zihah?
Salam hari lahir Zihah (walaupun tak sampai tarikh lagi~)! Umur meningkat, usia di dunia semakin berkurang, moga dimanfaatkan sebaiknya~ :)

-Apa benda yang paling berharga pernah korang terima masa hari jadi korang?
Doa dan mesej ucapan birthday dari insan-insan tersayang~ eceh~

Tag 2 orang.
Trex (haha~)

Nak tahu lagi? Klik SINI...

Nak layan korea jap~ :D


You Might Also Like

5 Comments

  1. as salam..
    wwaa..banayknya join contest :D
    macam mana adik nak kesan contest2 tu kalau menang? sekali admin blog tu umumkan kat blog dia.tapi tak p jenguk blog pemenang tu.
    ha..elok buat satu m/s, letak link2 contest tu.senang nak kesan. sebelum ni ada tengok kat blogger lain.diorang guna label je.last2 terserabut kata mereka.adoi..
    kesian juga.hadiah melepas.

    x_x'

    ReplyDelete
  2. oh ya!
    moga menjadi pemenang kat setiap peraduan2 tu ;)

    ReplyDelete
  3. @...

    sungguh mustahil untuk penganjur tak jenguk blog pemenang GA dia..kalau dia tak jenguk, boleh tak nak cakap dia tak pandai wat GA?

    ReplyDelete
  4. thanks join dan thanks for the wish :) Amin :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com