Saturday, January 8, 2011

Giveaway from Zihah

Ade giveaway lagi? Ha'ah... Misz Trex yang comel da tag...


Zihah nak bagi GA sempena birthday dia tak lama lagi~

Lepas tu kena jawab soklan cambest dari Zihah..

-Apa wish korang untuk Zihah?
Salam hari lahir Zihah (walaupun tak sampai tarikh lagi~)! Umur meningkat, usia di dunia semakin berkurang, moga dimanfaatkan sebaiknya~ :)

-Apa benda yang paling berharga pernah korang terima masa hari jadi korang?
Doa dan mesej ucapan birthday dari insan-insan tersayang~ eceh~

Tag 2 orang.
Trex (haha~)

Nak tahu lagi? Klik SINI...

Nak layan korea jap~ :D


5 comments:
Write Comments
  1. as salam..
    wwaa..banayknya join contest :D
    macam mana adik nak kesan contest2 tu kalau menang? sekali admin blog tu umumkan kat blog dia.tapi tak p jenguk blog pemenang tu.
    ha..elok buat satu m/s, letak link2 contest tu.senang nak kesan. sebelum ni ada tengok kat blogger lain.diorang guna label je.last2 terserabut kata mereka.adoi..
    kesian juga.hadiah melepas.

    x_x'

    ReplyDelete
  2. oh ya!
    moga menjadi pemenang kat setiap peraduan2 tu ;)

    ReplyDelete
  3. @...

    sungguh mustahil untuk penganjur tak jenguk blog pemenang GA dia..kalau dia tak jenguk, boleh tak nak cakap dia tak pandai wat GA?

    ReplyDelete
  4. thanks join dan thanks for the wish :) Amin :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com