Kenapa Blog Ada Lagu???

January 18, 2011

Ouh, kenapa blog kamu-kamu ada lagu?

Suka eh letak lagu-lagu tu?

Baru nak baca entri-entri best melalui blog Enchek Ben Ashaari (hari ni tulis full pulak!), biasanya kalau dari sini mesti la saya klik banyak-banyak kat new tab. Jadi, bercampur semua lagu termasuk lagu kat laptop saya! Kan dah celaru tu~ Pening fikir blog mana yang empunya lagu, last-last semua tab kena tutup. Kesian kat yang tak bersalah. Lagi kesian kat semua sebab masa blog diview, tak sampai seminit kot. Huhu~

Bukan takleh letak lagu, tapi lebih elok tak letak...boleh mengurangkan berat blog kamu-kamu tu. Ni junior la yang pesan...:D Kalau lagu menenangkan takpe, tapi selalunya lagu yang... Adoi... Huhuhu.

Maaf ye, serius tak best kalau blog ada lagu.

Sebab tu lah laptop ni selalu mute je.


Admin: Luahan perasaan sebab baru nak dengar lagu Jepun hari ni...*sigh*


You Might Also Like

24 Comments

  1. dlm bahasa ibunda kata menjengkelkan ek...hehe..

    ReplyDelete
  2. ha a..kadang2 bile nk bc entry tu rase mnggngu je lagu2 nie..baik xpyh ade kot..blog pon ringn je..

    ReplyDelete
  3. yerla..kiter pun kalau bukak blog ada lagu2 cepat2 mutekan..mengganggu emosi betul..org nak membaca apa dia tulis..bukan nk dgr belog dia nyanyi..nak dgr lagu baik dgr radio..

    ReplyDelete
  4. cek chun dah install software kasi mute semua lagu. nak bw dah senang. tak la sakit hati

    ReplyDelete
  5. jarang2 la buka blog kmk..sbb ada lagu... :)

    ReplyDelete
  6. salam.

    yeah.. sokong tade lagu. yeah lagi!

    ReplyDelete
  7. pon ade btol gak...2 kalau kasang speaker kuat2 tetibe je jagu keluar...bley melatah a.k.a tpranjat plak

    ReplyDelete
  8. ala..cha baru je letak lagu.. Baru nak testing..hehe. Sbenarnya xske jugak serabut2 nie. Klu kene kat diri sndiri, mmg tutup semua tab jugak. =P

    ReplyDelete
  9. @cek chun

    ouh, software pe tu cek chun? leh kongsikan?

    ReplyDelete
  10. @Ibnu Abbas As-Syakirin

    blog kitak? jarang2 ya lebih kepada sebab jarang update..:D

    ReplyDelete
  11. salam, setuju sangat...skrg ni saya bw sambil tutup sound...

    ReplyDelete
  12. salam

    sokong dan setuju, dulu masa buat blog syira pub bubuh juga, tapi lama2 dah faham dan belajar, berat sangat kalau taruk lagu, itu belum kalau 10 blog yang kita buka semua ada lagu, maunya hangit...hehe

    ReplyDelete
  13. @Abhamz

    salam..ya, hampir semua macam tu ye..:)

    ReplyDelete
  14. @sissyira

    yup! itu yang dimaksudkan tadi..bukak tab banyak2..huhu

    ReplyDelete
  15. dulu sy pun letak lagu jugak kat blog...tp bila fikir2 balik tambah lagi ramai yg tak suka, sy delete terus..

    p/s, silakan keblog sya, confirm tak ada lagu...hihihi

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com