BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 18, 2011

Kenapa Blog Ada Lagu???

Ouh, kenapa blog kamu-kamu ada lagu?

Suka eh letak lagu-lagu tu?

Baru nak baca entri-entri best melalui blog Enchek Ben Ashaari (hari ni tulis full pulak!), biasanya kalau dari sini mesti la saya klik banyak-banyak kat new tab. Jadi, bercampur semua lagu termasuk lagu kat laptop saya! Kan dah celaru tu~ Pening fikir blog mana yang empunya lagu, last-last semua tab kena tutup. Kesian kat yang tak bersalah. Lagi kesian kat semua sebab masa blog diview, tak sampai seminit kot. Huhu~

Bukan takleh letak lagu, tapi lebih elok tak letak...boleh mengurangkan berat blog kamu-kamu tu. Ni junior la yang pesan...:D Kalau lagu menenangkan takpe, tapi selalunya lagu yang... Adoi... Huhuhu.

Maaf ye, serius tak best kalau blog ada lagu.

Sebab tu lah laptop ni selalu mute je.


Admin: Luahan perasaan sebab baru nak dengar lagu Jepun hari ni...*sigh*




24 comments:

Ujang9897 said...

dlm bahasa ibunda kata menjengkelkan ek...hehe..

lemolemo said...

sabar2..:)

niesz said...

ha a..kadang2 bile nk bc entry tu rase mnggngu je lagu2 nie..baik xpyh ade kot..blog pon ringn je..

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

ya betul! 2 markah!

Sunah Mohammad said...

@lemolemo

tarik nafas dalam2....:D

Sunah Mohammad said...

@niesz

betul3...huhu

Rina said...

yerla..kiter pun kalau bukak blog ada lagu2 cepat2 mutekan..mengganggu emosi betul..org nak membaca apa dia tulis..bukan nk dgr belog dia nyanyi..nak dgr lagu baik dgr radio..

cek chun said...

cek chun dah install software kasi mute semua lagu. nak bw dah senang. tak la sakit hati

Ibnu Abbas As-Syakirin said...

jarang2 la buka blog kmk..sbb ada lagu... :)

Si DauN CeRi said...

salam.

yeah.. sokong tade lagu. yeah lagi!

mohd zhafri said...

pon ade btol gak...2 kalau kasang speaker kuat2 tetibe je jagu keluar...bley melatah a.k.a tpranjat plak

llsnll said...

ala..cha baru je letak lagu.. Baru nak testing..hehe. Sbenarnya xske jugak serabut2 nie. Klu kene kat diri sndiri, mmg tutup semua tab jugak. =P

Sunah Mohammad said...

@Rina

wah, ayat yang lagi power! :D

Sunah Mohammad said...

@cek chun

ouh, software pe tu cek chun? leh kongsikan?

Sunah Mohammad said...

@Ibnu Abbas As-Syakirin

blog kitak? jarang2 ya lebih kepada sebab jarang update..:D

Sunah Mohammad said...

@Si DauN CeRi

salam~ yeah! :D

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

nasib bek akak tak pasang kuat2 na...

Sunah Mohammad said...

@llsnll

jadi, jangan buat! haha

Abhamz said...

salam, setuju sangat...skrg ni saya bw sambil tutup sound...

sissyira said...

salam

sokong dan setuju, dulu masa buat blog syira pub bubuh juga, tapi lama2 dah faham dan belajar, berat sangat kalau taruk lagu, itu belum kalau 10 blog yang kita buka semua ada lagu, maunya hangit...hehe

Sunah Mohammad said...

@Abhamz

salam..ya, hampir semua macam tu ye..:)

Sunah Mohammad said...

@sissyira

yup! itu yang dimaksudkan tadi..bukak tab banyak2..huhu

Fiqas said...

dulu sy pun letak lagu jugak kat blog...tp bila fikir2 balik tambah lagi ramai yg tak suka, sy delete terus..

p/s, silakan keblog sya, confirm tak ada lagu...hihihi

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

hehe..betul2!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.