Melangkah Tanpa Penat - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, January 29, 2011

Melangkah Tanpa Penat

"Apa erti hidup, jika sekadar bergerak dan berjalan...
tidak terikat dengan pedoman..
Kutemui JIWA ini tidak boleh 'HIDUP' tanpa Dia (ALLAH)..
Sejauh manakah langkah perjalanan??
biar melangit musafirku..
Pasti ISLAM ku genggam rapi.."
 
Saya suka baca kata-kata dalam header dia... Dah lama dah nak review kat sini, tapi kehilangan url blognya. Hari tu jumpa balik (tentulah hari tu sebab sekarang saya takde depan laptop~) bila klik kat Master Linky kat bawah. Alhamdulillah...

Meh jenguk blog dia kat http://secerahbintang.blogspot.com :)

Admin: Tak sempat lagi nak jejak balik... Sabar ye...


10 comments:

  1. Salam.
    "Apa erti hidup, jika sekadar bergerak dan berjalan...
    tidak terikat dengan pedoman.."

    Selamat bercuti TBC akan datang, walaupun tak meraikannya, semoga lapang dada lapang fikiran...

    TQ

    ReplyDelete
  2. as salam..
    ooo.blog ini..
    banyak pengisisan halwa iman..
    walaupun admin jatang online ;)

    http://secerahbintang.blogspot.com/2009/12/realiti.html

    http://secerahbintang.blogspot.com/2010/06/zikrullah-pengubat-hati.html

    ReplyDelete
  3. @Admin P@P

    salam~ terima kasih! selamat bercuti jugak~

    ReplyDelete
  4. @Encik Luncai

    jalan lah lagi~ insya'Allah ada masa nanti saya join ye~

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad