BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 29, 2011

Melangkah Tanpa Penat

"Apa erti hidup, jika sekadar bergerak dan berjalan...
tidak terikat dengan pedoman..
Kutemui JIWA ini tidak boleh 'HIDUP' tanpa Dia (ALLAH)..
Sejauh manakah langkah perjalanan??
biar melangit musafirku..
Pasti ISLAM ku genggam rapi.."
 
Saya suka baca kata-kata dalam header dia... Dah lama dah nak review kat sini, tapi kehilangan url blognya. Hari tu jumpa balik (tentulah hari tu sebab sekarang saya takde depan laptop~) bila klik kat Master Linky kat bawah. Alhamdulillah...

Meh jenguk blog dia kat http://secerahbintang.blogspot.com :)

Admin: Tak sempat lagi nak jejak balik... Sabar ye...




10 comments:

Admin P@P said...

Salam.
"Apa erti hidup, jika sekadar bergerak dan berjalan...
tidak terikat dengan pedoman.."

Selamat bercuti TBC akan datang, walaupun tak meraikannya, semoga lapang dada lapang fikiran...

TQ

Encik Luncai said...

jejalan sini..nak ajak join Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011

... said...

as salam..
ooo.blog ini..
banyak pengisisan halwa iman..
walaupun admin jatang online ;)

http://secerahbintang.blogspot.com/2009/12/realiti.html

http://secerahbintang.blogspot.com/2010/06/zikrullah-pengubat-hati.html

black paper said...

really meaningful quotes ;)

Fiqas said...

saya tertarik jugak .. :)

Sunah Mohammad said...

@Admin P@P

salam~ terima kasih! selamat bercuti jugak~

Sunah Mohammad said...

@Encik Luncai

jalan lah lagi~ insya'Allah ada masa nanti saya join ye~

Sunah Mohammad said...

@...

salam~ yup, banyak pengisian~ :)

Sunah Mohammad said...

@black paper

yup! that's why I like it! :)

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

moga tak tertolak semula~~ hehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.