Thursday, January 6, 2011

Mereka Kata...


Macam da terlambat sangat jek, tapi tak tutup lagi kan Enchek Ben? :)

Untuk semua yang menjenguk ke blog (yang hina dina) ni, selamat datang diucapkan~ tu jek.

Eh, tak cukup 100 patah perkataan kalau gitu! Hehehe.

Jadi, ada lagi...bukan tu je~ :)

Saya tak pandai mengarang seloka comel macam ||aLeaSaRa||, saya pandai mengarut jek...:D
Jadi, dari atas tadi sampai bawah nu adalah kata-kata aluan saya untuk pengunjung-pengunjung blog (yang hina dina) ni...

Untuk pengetahuan semua, blog ni blog campur-campur, macam taman sakura gak~ Jadi, macam-macam ada~ Kalau rasa-rasa ada benda yang nak dikongsi dengan kawan-kawan dari taman ni, ambik jek~ Tak kisah pun..sharing is caring kan? :)

Untuk penjenguk-penjenguk blog ni, terima kasih ye sudi singgah kat blog (yang hina dina) ni. Puji-pujian digalakkan, tapi kritikan lebih diutamakan. Ops~ tu bukan motto baru 1 Malaysia ye~~

Tapi seriously, saya sangat mengharapkan cadangan penambahbaikan dari sahabat-sahabat blogger sekalian kalau ada part-part yang rasa macam tak best jek dalam blog (yang hina dina) ni. Jadi, mana yang tak best tu, gitau la ye~ Kalau tak gitau, mana nak tau yang tak best kan? Kan? Kan? Kan? (angguk je la~)

Orait~ nak join gak segmen ni? Klik je banner blog Enchek Ben kat atas tu~

6 comments:
Write Comments
  1. yuhuu hye br on9 blk ni.jgn mrendah dr,semua ada klebihan.tak krg juga dgn si comel empunya blog ni he3.kite suka lpk sini sbb tenang je....

    ReplyDelete
  2. @aLeaSaRa
    eiks, hehe...suke seloka mambang aLeaSaRa~~ :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com