Mereka Kata...

January 06, 2011


Macam da terlambat sangat jek, tapi tak tutup lagi kan Enchek Ben? :)

Untuk semua yang menjenguk ke blog (yang hina dina) ni, selamat datang diucapkan~ tu jek.

Eh, tak cukup 100 patah perkataan kalau gitu! Hehehe.

Jadi, ada lagi...bukan tu je~ :)

Saya tak pandai mengarang seloka comel macam ||aLeaSaRa||, saya pandai mengarut jek...:D
Jadi, dari atas tadi sampai bawah nu adalah kata-kata aluan saya untuk pengunjung-pengunjung blog (yang hina dina) ni...

Untuk pengetahuan semua, blog ni blog campur-campur, macam taman sakura gak~ Jadi, macam-macam ada~ Kalau rasa-rasa ada benda yang nak dikongsi dengan kawan-kawan dari taman ni, ambik jek~ Tak kisah pun..sharing is caring kan? :)

Untuk penjenguk-penjenguk blog ni, terima kasih ye sudi singgah kat blog (yang hina dina) ni. Puji-pujian digalakkan, tapi kritikan lebih diutamakan. Ops~ tu bukan motto baru 1 Malaysia ye~~

Tapi seriously, saya sangat mengharapkan cadangan penambahbaikan dari sahabat-sahabat blogger sekalian kalau ada part-part yang rasa macam tak best jek dalam blog (yang hina dina) ni. Jadi, mana yang tak best tu, gitau la ye~ Kalau tak gitau, mana nak tau yang tak best kan? Kan? Kan? Kan? (angguk je la~)

Orait~ nak join gak segmen ni? Klik je banner blog Enchek Ben kat atas tu~

You Might Also Like

6 Comments

  1. yuhuu hye br on9 blk ni.jgn mrendah dr,semua ada klebihan.tak krg juga dgn si comel empunya blog ni he3.kite suka lpk sini sbb tenang je....

    ReplyDelete
  2. @aLeaSaRa
    eiks, hehe...suke seloka mambang aLeaSaRa~~ :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com