BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 8, 2011

Missing Child: Adam Shah

Petang ni tadi dapat info dari blog Enchek Ben. Ada kanak-kanak hilang, dan keluarganya sedang mencari kanak-kanak tersebut.


Kenal adik ni? Pernah nampak kat mana-mana? Kalau ada apa-apa maklumat mengenainya, sila hubungi FB Norazuin Munaji dengan kadar segera.

Maklumat asal dari blog: abgteror

"Salam semua blogger....kat sini saya nak mintak tolong skit sebarkan poster missing child nih. Harap-harap dengan menyebarkan gambarnya mungkin dapat menyelamatkan nyawa seseorang. Hanya ini yang dapat kita buat...please!!! Kalau ade ape-ape info, contact this person in FB 'Norazuin Munaji' incase u have any news about this handsome boy...harap semua dapat membantu...insyallah.-ATP"

Membantu sekadar yang termampu. Moga Allah mempermudahkan urusan mereka sekeluarga. Ameen.
6 comments:

... said...

as salam..
berusaha bersama mencari..

Sunah Mohammad said...

@...
iya, insya'Allah..

Sunah Mohammad said...

terbaru dari komen madam j kat blog enchek Ben, ayahnya yang bawak lari..hurm..nak tunggu maknya approve friend kat FB sat..

... said...

hm..kalau begitu jika benar, ianya kini adalah kes polis.hm..

Idayu Suraya said...

hhishh...riso tgk budk2 ilang ni....cemane boleh ilang.......moga2 adik ni dijumpai dgn selamat aminnnnnnnnn

Sunah Mohammad said...

@Idayu Suraya

ameen...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.