Friday, January 7, 2011

Ops! Bertukar~~~

Ouh, jangan terkejut! Ya, ini blog saya~ sunah suka sakura punya blog~ Dah bertukar wajah lagi...yang kenal rapat dengan saya mesti tertanya-tanya...

Kenapa ubah template blog lagi?

Yang dulu bukan da ok ke?

Betul ke ni blog sunah suka sakura?

Yang dulu lagi tu bukan lagi canggih ke?

Yang dulu-dulu punya tu bukan lagi luas ke?

Hurm..bagi menjawab persoalan ini (yang belum ada lagi pun orang tanya), saya tukar sebab nak bagi senang loading. Kesian dekat pengunjung yang internetnya agak lembap sikit tu. Dan, dah macam ni rasa lebih sejuk mata kot...tak semak sangat. Kalau masih semak, gitau la ye...kritikan dialu-alukan.

Terima kasih.


10 comments:
Write Comments
  1. sunah... nape yg ni pun slow gak.. trex rs yg lama sng skit trex bkak.. tp xtau la... tenet trex je kot....

    template kali ni ok... :) kalau blog trex ad kat tepi tu lg ok :PP

    ReplyDelete
  2. @trex
    ouh, mungkin tenet kot..sebab komen trex ni pun baru masuk, trex punya time tu lagi awal dari 2 orang pengomen tadi..ke sebab nuff kat header tu ek? huhu..

    ade jek~ cuba trex godek2 kat blogger friends no 4~ hehe

    ReplyDelete
  3. nice one!
    tp ruangan komen nie wat la pop up window..
    agy sng...

    ReplyDelete
  4. cantik la akak..hehe..

    oleh kerana akak baru je tukar template..saya kasi award.. hehe..meh amik meh..http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/jom-pakat-main-snow-saya-dah-dapat.html

    ReplyDelete
  5. @ujang yang suke kentut
    taman bunga katakan~~ ujang da klasik dengan vespa tu~~ :D

    ReplyDelete
  6. @salfiza
    jeles ke~~? nabila punya pun lawa pe~ nak akak watkan ke? hehehe

    ReplyDelete
  7. @anies
    thanks dear~ da bertukar lagi untuk ruangan komen~ :)

    ReplyDelete
  8. @norfa
    terima kasih norfa~ akak pi amek ye~

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com