BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 7, 2011

Ops! Bertukar~~~

Ouh, jangan terkejut! Ya, ini blog saya~ sunah suka sakura punya blog~ Dah bertukar wajah lagi...yang kenal rapat dengan saya mesti tertanya-tanya...

Kenapa ubah template blog lagi?

Yang dulu bukan da ok ke?

Betul ke ni blog sunah suka sakura?

Yang dulu lagi tu bukan lagi canggih ke?

Yang dulu-dulu punya tu bukan lagi luas ke?

Hurm..bagi menjawab persoalan ini (yang belum ada lagi pun orang tanya), saya tukar sebab nak bagi senang loading. Kesian dekat pengunjung yang internetnya agak lembap sikit tu. Dan, dah macam ni rasa lebih sejuk mata kot...tak semak sangat. Kalau masih semak, gitau la ye...kritikan dialu-alukan.

Terima kasih.




10 comments:

athirah said...

sunah... nape yg ni pun slow gak.. trex rs yg lama sng skit trex bkak.. tp xtau la... tenet trex je kot....

template kali ni ok... :) kalau blog trex ad kat tepi tu lg ok :PP

Sunah Mohammad said...

@trex
ouh, mungkin tenet kot..sebab komen trex ni pun baru masuk, trex punya time tu lagi awal dari 2 orang pengomen tadi..ke sebab nuff kat header tu ek? huhu..

ade jek~ cuba trex godek2 kat blogger friends no 4~ hehe

Ujang9897 said...

berbunga2...hehe

Salfiza said...

sy jeles tgk header akak!

anies anessa said...

nice one!
tp ruangan komen nie wat la pop up window..
agy sng...

Norfa said...

cantik la akak..hehe..

oleh kerana akak baru je tukar template..saya kasi award.. hehe..meh amik meh..http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/jom-pakat-main-snow-saya-dah-dapat.html

Sunah Mohammad said...

@ujang yang suke kentut
taman bunga katakan~~ ujang da klasik dengan vespa tu~~ :D

Sunah Mohammad said...

@salfiza
jeles ke~~? nabila punya pun lawa pe~ nak akak watkan ke? hehehe

Sunah Mohammad said...

@anies
thanks dear~ da bertukar lagi untuk ruangan komen~ :)

Sunah Mohammad said...

@norfa
terima kasih norfa~ akak pi amek ye~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.