BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 28, 2011

PERHATIAN: Bayi Diculik!

PERHATIAN: Sila sebarkan sekiranya ternampak MYVi PUtih No. Plat: WUS948 yang dipercayai dipandu oleh seorang lelaki berambut panjang atau wanita bertudung, sila hubungi En. Rashid 0196267828. Suspek telah melarikan seorang bayi berusia setahun yang ade di dalam kereta ketika pemilik kereta menghantar anak ke nursery baru sebentar tadi di area Puchong... Keprihatinan anda amat dihargai,  ini berita benar...sila sebarkan...




10 comments:

niesz said...

betul ke nie..jahat nye dorg nie..da la pkai tudung..jahat!

Sunah Mohammad said...

@niesz

tu la...jahat kan...huhu

Mr. Swift said...

Ohh yeke? Huish jahat gile jumaat kut.

Btw yg my last entry tu sepatutnya awak akan jumpa 2 ayat dalam panjang2 tu. Kalau nak tahu carilah.since saya dah udate it to make it more understandable. :P

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

jumpe jek..saja nak jawab yang belakang jek...

MamaEma said...

member saya ada post kat fb tadi...harap2 polis dpt selesaikan dgn cepat..tp dah report polis ke?

Sunah Mohammad said...

@MamaEma

ha'ah..ramai gak yang sebarkan...tapi dengar kata dah ditangkap, cumanya baby tu dah kena jual..

... said...

as salam..
jual? dengar dari mana?

z said...

baby kena jual??? sob sob ='(

Sunah Mohammad said...

@...

dari enchek Ben kat facebook

Sunah Mohammad said...

@z

sedih kan...:(

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.