BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 14, 2011

Ramainya Blogger U!

Alhamdulillah. Dah sampai rumah kat Sarawak pagi tadi. Dan baru jap tadi je buka laptop untuk menjenguk blog. Itulah rutin harian sejak akhir-akhir ni (sampaikan ibu mengandung kat JB nun dah bising...:p) Adehh...

Terima kasih kepada blogger-blogger U yang datang menyapa, rajin sungguh kamu-kamu berblogwalk ye~ Rupa-rupanya ramai jugak blogger U kat Malaysia ni. Tak percaya? Mereka-mereka ini boleh dijenguk di sini~

Cik Saramohd saifulnizam said, saye kerink, mizz_aainaa, MiSS Fyda, H.A.N.I.S, ydaa (+), cik siska ^_^, 'Adilah Mohd Mohd Arifin, Nuridayu, NURUL NADIAH MAMAT, nurul lalala, ~salamesrabadi~, ferra ferro, Innanie | Ariffin, lionteen, Wan Zulqhairi, Farhana Sahri, Arnie syuhaida, yad'z, jelah, syakirah samat, wani, DilaFiza Zass, umairah, nik adila, EkaWeird, Kasihdani, :: Mrs ZuriEd ::, Wan Ahmad Izudean, bantalbucuk, faraheleena, awEEN, asyfiqaz, ~...AmALinA....~, chummy_cliche, eVy-D-YaNa, john n amal, KimiCnoL, cik niza, Mizz Farah, suka cartoon, hamizahamidon, bidadarihijau, Hoce, Syazanaz, Nur Syamiza Hadi, Princess Feyqa, micky eyqa, ..., Hagio Sae, nanie, ciK waNi, beeha ben, cik chocomint, nsmloveat, Nursyahida Daud, mimie =), cik ungu, xaty, farhaniza azman, ღEimaneelღ, AISYA humaira, salina sayang, Miss Kira, ir MASha, zaMirAMI.FAHMI, FasiHaH SupiaN, ohbintang, Azie Azra, Emma, k_Own, syima, yana, !!- a.y.u -!!, mylifemimie, mei mei, S.U.F.E.E.N.A.NEzal Rsalim harmanainI-nie91fadhlinaafifahmis twitnuur qaiyimSyukri Hasshan::fatihahanapi::niDaCik Ilanaulofahcikserabai, feeza_rashid, Hamba Allah, haswani, nur dhiya' aida, AiMaN, momochan, Millomocca Danique, LiLohOnEy, alyaaboolat, hatigadis, Rozuan Ismail, mnrh, nad_ira, ezral ghazali, tak leh copy, ::are_dek emy::, mohd zhafri, LaDy_aFieFa, Asha Shalina, misz jue, xaty, eni, Silent Thinker, Haris Khairuddin, AzRi AzyAn, Nur Farah Hani, noraim, AuTumN LeaVes, LehaMY, Wedelia Ryo, Rabiatul Adawiyah Abd Rahim, ~sHy~, she jirah, lemolemo, amir smuff, Syazana Aziz, aTeN i_nur, iqbalhakimi, Shyra., Sunah Mohammad, Ask, Najwa Anuar ™, Fatihah, puteri cahaya., hanna iymeera :)Ana Muslim, eza fuad, Sery Suryani, teha_sheweet, Kak Yong =), RuBiEZaiNuDdin, fatin athirah, MuhD NoR AzyM, Ain Asrar, aienz nawawi, sembil9n, Alisya, elaine mya, athirah, d_tieah, Areliff, niesz, Lelaki Inibukan photographerku izzati, aNNa maRdHiaH, the garang, forever loveNadiRah, Ayunisayangku, Si DauN CeRi, Nur Mudrikah, syaz rini, aZIEra itu aKu...., muhd zulazwan ::jawer:, Pembawa_Wacana, areteacar, sitiaminahismail, Cik Mimie, murni, dIela, AMMAR YASIR, dyba gula-gula, yatie's EPISODE, -✿ Ayu ✿-, Pezol Stylez, Kerusi Bangku, iyou, dylla fadzil 小草莓, tahlerr, ~LieynDa LeEn~, falia shazana, Jeely jelly, McCat, azlia mj, efa nur, MiSzy DiaN, wirdawahid, dan banyak lagi...

List kat atas ni dari segmen BLOGGER GEGAR 'U' Enchek Ben, belum termasuk lagi yang tak join segmen tu. Sampai saat ni pun masih ada lagi yang menghantar link blog kat Enchek Ben. Mereka-mereka ini dikumpulkan bukan dari universiti je, dari politeknik dan kolej pun ada. Pendek kata, mereka yang berstatus 'student' la~ dari pelbagai bidang dan punya macam-macam cita-cita. Terjumpa la jugak junior-junior sekampus UTM. Nak tau yang mana? Sila godek sendiri ye~ :D

Wahai blogger-blogger U sekalian, memang sah bergegar! Blogger.com ke U yang bergegar? Hehehe... Tak kisahlah mana-mana, yang penting manfaatkan blog kita sebaiknya~ ;)

Admin: Masih berusaha untuk jejak semua blogger U~ banyak woo~




24 comments:

Cik Sara said...

Fuhh..terbaik betul segmen Inche Ben ni Kak Sunah.. Tetiba je ramai yang datang singgah blog..suka2.. Tengah membalas satu persatu kunjungan yang dibuat..=)

alyaaboolat said...

kite la senior UTM..eh2 tecakap la plak eheee

mohd zhafri said...

memang....memang...memang ramai...huhu

FasiHaH SupiaN said...

terbaik lah sunah :)

Sunah Mohammad said...

@Cik Sara

memang terbaik! maka rajin-rajinkan diri join segmen enchek ben ye~ :)

Sunah Mohammad said...

@alyaaboolat

eh, kan da kantoikan..:p

CIK TOM said...

wah ramainya....good luck ye..semoga bertambah kenalan br dgn join segmen ben ni :)

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

hoho~ jangan terkezut ye zhafri..

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

segmen ni yang terbaik! ^_^

Amni said...

kamek student UTM juak dolok.. yohhhh... ya baruk rajin kitak relink sidak... nang bagus!

Sunah Mohammad said...

@CIK TOM

terima kasih cik tom~ :)

Sunah Mohammad said...

@Amni

o..padu..senior la tok? hehe..jenuh mata mok edit link enchek ben..

sembil9n said...

mak aih..rajinnye wat link!

Sunah Mohammad said...

@sembil9n

:)

... said...

as salam..
wah~
ni teknik2 seo~.buat backlink secara tidak langsung.
canggih :)
saya kurang berblog.jadi kurang menziarahi blog lain.adoi.huhu

Sunah Mohammad said...

@...

seo?

forever love said...

wah rajin ny die list kan balik blogger u erk..hehe..nway..thnx..saya termasuk sekali tue

niesz said...

wow..rmai nye..smpai name niesz pon da xnmpk..hehe..ade ke?hahaha..prasan je niesz nie..

... said...

ya.seo.sekitar awal saya berblogging, meta tag memang sangat2 berkesan.sekarang ni, seo.search engine optimization. ada banayk cara.tapi, jangan main apply tapi tak save tempalte.sebab, kalau tersalah sikit je, google pun tak masukkan blog kita dalam list crawl tu.cari kat google, langsung tak keluar pasal blog kita ( sanagt sesuia untuk saya yang nak mengurangkan trafik yang tak dikehendaki.adoi.. T__T )

Sunah Mohammad said...

@forever love

:)

Sunah Mohammad said...

@niesz

ha, cek, ada tak? hehehe

Sunah Mohammad said...

@...

hu..takpe lah..berblog macam biasa jek..

~salamesrabadi~ said...

nama kita ad gak..tQ sunah..

ps: salamesrbadi

Sunah Mohammad said...

@~salamesrabadi~

sama-sama salamesrabadi~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.