BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 1, 2011

Remove Blog...di Tahun Baru


Oh, pada tahun baru ni, saya terpaksa...huhuhu..sungguh~ terpaksa -- remove beberapa blog di bawah 'tanggungan' saya. Kenapa? Sebab ramai gak followers konfius yang mana satu sebenarnya blog saya yang induk. Sampai ada yang gi follow blog . : cUmeLkUtaYaNg : . (blog kucing family la -_-"), blog Irdin Modul (blog usahasama sahabat-sahabat), blog JAKERS (blog bersama mantan MPM JAKERS UTM 2008/2009) dan blog Variasi Kek Lapis Sarawak (ni tak remove, memang saya yang handle sorang-sorang).

Jadi, lepas ni..kurang sikit kekonfiusan tu...blog tu masih di bawah 'jagaan' saya, jangan risau..cuma menggunakan akaun blogger yang lagi satu..(ops, kitak ade dua akaun ye?? :p) Terima kasih kepada yang menjenguk ke blog-blog tersebut ya~ memang terharu sangat-sangat~ yang meminta saya follow balik tu, actually da follow da...Sunah Mohammad tu saya la...seorang; mewakili blog-blog tu...hehehe...

Okie~ 'off'.



4 comments:

athirah said...

sokong sgt2!!! sbb mmg slalu konfius tau... hehehehhehehehehehe...

Sunah Mohammad said...

@athirah
haha~ tra antara yang bertanya...mula2 pelik juga, takkan tak jumpa kot blog yang betul~ bila jenguk blog2 lain tu baru la sedar ramai gak yang konfius...:D

Neena J said...

saya dah tag kat blog :)

... said...

as salam.
bagi user yang dah biasa,berdasarkan entri2, mungkin fahma yang mana satu blog induknya :)

oo.iklan.ada entri terbaru :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.