BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, January 27, 2011

Sama Pendek

Kata nak kurang blogwalking, tapi boleh pulak update entry lagi ye? Entah pape lah..

Eh, jangan marah dulu...ni, nak cite pendek je ni...

Tadi nak ping kat gengblogger.com...

Kebetulan pulak ade yang ping tajuk hampir sama...

Kasi gemuk gambar tu dengan menekan kat mouse...

Tu je nak kongsi...

Kebetolan tak? Ke suratan? Haha~ :D

Meh, jenguk entry terpendek yang lebih kurang tu~ SINI, SINI!





6 comments:

Fiqas said...

suratan dan kebetulan tu kut..:)

sissyira said...

salam

kebetulan yang hampir serupa =)

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

hehehe...mungkin~

Sunah Mohammad said...

@sissyira

salam syira~ ha'ah~ hampir beberapa sentimeter~

... said...

as salam..
suratan kebetulan tu ;)

Sunah Mohammad said...

@...

tu macam nama blog Ir je tu~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.