BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 18, 2011

Saya Dah Tukar Kepada Shoutmix!

Baik! Saya dah tukar kepada shoutmix jugak!

Sebelum ni memang ada shoutmix, tapi saja nak buang balik...sebab nak bagi pengunjung duduk blog lebih lama (sebab kena taip sendiri nama & url kalau guna Cbox~ haha, kejam tak??)

Tapi malam ni, setelah baca macam-macam cerita di blog rakan-rakan blogger, gulp~~ saya rasa better tukar...takpe lah kalau pengunjung jejak kejap je pun. Asalkan tak ditipu oleh blogwalker.

Kenapa mereka menipu? Tentu ada sebabnya, dan mereka juga ada kelebihan tu untuk melakukannya sedemikian. Kalau saya nak, saya pun boleh buat macam tu kan? Memudahkan kerja lagi~~ Tak penat dah nak blogwalking~ Boleh fokus projek...lalala~

Tapi...tak best la gitu...lebih suka blogwalking sambil amek tau berita terbaru rakan-rakan bloggers...lagi best kan??

Ops, apa yang berlaku sebenarnya? Nak tau sila klik blog Ir Nazirul Hazwan, dan ikut langkah-langkah seterusnya~ :D





7 comments:

Yann Mazian said...

kmk singgah sitok juak. dah folo ktk.
kmk alu delete cbox kmk tek, tegal bw pebulak ya. huhu.

Sunah Mohammad said...

@Yann Mazian

ya lah, alhamdulillah..agik ada akaun shoutmix dolok..:)

ieyba said...

blur2=,= huhu
kmk x paham pun pa bnda tok...cmne dknya bole bulak??
bukak kt blog2 yg di'link'kan entri2 yg cita sal tok..semua cm lam keadaan marah jak..huhu..
mun gna flashbox??eehehe

Sunah Mohammad said...

@ieyba

guna software la deng~

Fiqas said...

tu la..byk dah dgr kes bw guna sofware ni.. nak jalan mudah..

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

kelebihan masing2..cuma ganjarannya kelak berbeza..

kerja4u said...

kes ape tu?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.