Saya nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, January 12, 2011

Saya nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB


as'salam...

happy belated birthday YANA..tunang si ujang vespa...cucu pelakon...shida doakan yana dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki...hidup bahagia n diberkati olehNYa..AMin...

Yana ada wat GA utk blogger sempena besday dia 5hb yg lepas...plan awal yana nak kasi sapa yang besday 8hb...tp xde sapa yang ngaku 8hb....so rezeki blogger lain la kan....

syarat2 yang ditetapkan oleh yana senang aje...klik DI SINI utk join tp sebelum 31 Januari 2011 ok...

-yana shda dah follow yana..adish.shida

- shda nak tag lebih dari 2org boleh x yana...hehhee..ops kena patuhi syarat kalau x t kena reject lak...SERAI n SUNAH jadi mangsa tag shda kali nie...3s..Shida..Sunah..Serai :)

Tu lah entry kak Shida semalam yang jelas nyata mengetag saya~ :D Orait, kak Yana, saya nak join gak bagi memeriahkan GA~ :)

Saya tag...ANIES dan NIESZ~ nama dah nak dekat tu~  :D

Good luck ye!


6 comments:

  1. terima kasih sudi join...all the best to you k~ ^_^

    ReplyDelete
  2. @YanaMIB

    wah! lajunye~ ni first time penganjur GA bagi feedback selaju ni..hehe..

    thanks kak~

    ReplyDelete
  3. sunah :) hehehhehe tu tanda nyer yana nie alert...kan kan....

    ReplyDelete
  4. @aDisH.sHidA

    ouh! kak shida membodek! dia guna ruang komen saya! maka~ kak yana kena bagi GA tu kat kitorang~ hahaha

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad