BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, January 12, 2011

Saya nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB


as'salam...

happy belated birthday YANA..tunang si ujang vespa...cucu pelakon...shida doakan yana dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki...hidup bahagia n diberkati olehNYa..AMin...

Yana ada wat GA utk blogger sempena besday dia 5hb yg lepas...plan awal yana nak kasi sapa yang besday 8hb...tp xde sapa yang ngaku 8hb....so rezeki blogger lain la kan....

syarat2 yang ditetapkan oleh yana senang aje...klik DI SINI utk join tp sebelum 31 Januari 2011 ok...

-yana shda dah follow yana..adish.shida

- shda nak tag lebih dari 2org boleh x yana...hehhee..ops kena patuhi syarat kalau x t kena reject lak...SERAI n SUNAH jadi mangsa tag shda kali nie...3s..Shida..Sunah..Serai :)

Tu lah entry kak Shida semalam yang jelas nyata mengetag saya~ :D Orait, kak Yana, saya nak join gak bagi memeriahkan GA~ :)

Saya tag...ANIES dan NIESZ~ nama dah nak dekat tu~  :D

Good luck ye!




6 comments:

YanaMIB said...

terima kasih sudi join...all the best to you k~ ^_^

Sunah Mohammad said...

@YanaMIB

wah! lajunye~ ni first time penganjur GA bagi feedback selaju ni..hehe..

thanks kak~

aDisH.sHidA said...

sunah :) hehehhehe tu tanda nyer yana nie alert...kan kan....

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

ouh! kak shida membodek! dia guna ruang komen saya! maka~ kak yana kena bagi GA tu kat kitorang~ hahaha

AMMAR YASIR said...

good luck...semoga dapat hadiah

Sunah Mohammad said...

@AMMAR YASIR

thanks ammar~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.