Saturday, January 29, 2011

Sejak Bila Aktif Blog?

Sejak bila mula aktif blog ni? Dulu bukan slow je ke? Dulu selalu je mengadu takde idea nak tulis dalam blog. Selalu je bersawang...huhu.

Tapi sekarang da aktif balik...Update entry sehari bukan main berapa kali entah...Jadinya, pageviews pun naiklah. Buktinya dalam gambar kat bawah ni.


Ni overviews sejak enam bulan yang lepas...nampak tu, dekat bulan Mei...nampak sangat takde update. :p Dan akhirnya mencanak-canak naik sejak akhir-akhir ni.

Terima kasih semua yang sudi datang ke blog, terima kasih jugak kepada penganjur-penganjur segmen yang famous amous macam Enchek Ben...dan penyumbang trafik terbanyak adalah dari segmen Header Untuk Qila..terima kasih ye dear...

Trafik tu walaupun tak sebanyak trafik kamu-kamu yang tengah baca ni, tapi dah cukup bagi semangat untuk terus berblog. Alhamdulillah. Dan kamu-kamu yang masih baru, jadikan ni gak sebagai pemangkin semangat untuk terus ngeblog ye~~ ;)

Semangat betul ni...sampai buat auto publish lagi demi Cik Puan Nabila...:D

Admin: Maaf ye tak dapat jejak balik buat masa ni...


21 comments:
Write Comments
  1. tahniah!
    jelesnya dpat trafik tinggi2..huhu

    ReplyDelete
  2. terbaek terbaek terba..huk huk huk...batok la plak...haha

    ReplyDelete
  3. hehe..teruskan berblogging ya.. :)

    updated entry : sendiri punya sendiri jaga

    ReplyDelete
  4. waah2.. tahniahlah yek..
    teruskan blogging..
    ;)

    ReplyDelete
  5. baca entri ni :)

    http://timeless-rt.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    ReplyDelete
  6. huhu,,
    your blog is nice,thats why many want to read it ,,

    i read ur profile,u've been at bintulu ?

    ReplyDelete
  7. tahniah... mencanak naiknye...teruskan berblog..

    ReplyDelete
  8. tahniah...trafik naik...
    sy ni x tau bila la lagi...selalu je kekeringan idea....huhu....

    trima kasih ye... kerana sudi bertandang ke blog saya...

    ReplyDelete
  9. @anies anessa

    thanks anies~ nanti anies pun leh gak dapat trafik tinggi2, tapi kena rajin la~ ;)

    ReplyDelete
  10. @...

    salam..terima kasih~ insya'Allah nanti saya baca ye... :)

    ReplyDelete
  11. @black paper

    thanks, but I think your blog is nicer~ :p

    it's not I've been there..but I'm from there..;)

    ReplyDelete
  12. @sofea

    terima kasih sofea..selamat datang ke blog~ :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com