BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 29, 2011

Sejak Bila Aktif Blog?

Sejak bila mula aktif blog ni? Dulu bukan slow je ke? Dulu selalu je mengadu takde idea nak tulis dalam blog. Selalu je bersawang...huhu.

Tapi sekarang da aktif balik...Update entry sehari bukan main berapa kali entah...Jadinya, pageviews pun naiklah. Buktinya dalam gambar kat bawah ni.


Ni overviews sejak enam bulan yang lepas...nampak tu, dekat bulan Mei...nampak sangat takde update. :p Dan akhirnya mencanak-canak naik sejak akhir-akhir ni.

Terima kasih semua yang sudi datang ke blog, terima kasih jugak kepada penganjur-penganjur segmen yang famous amous macam Enchek Ben...dan penyumbang trafik terbanyak adalah dari segmen Header Untuk Qila..terima kasih ye dear...

Trafik tu walaupun tak sebanyak trafik kamu-kamu yang tengah baca ni, tapi dah cukup bagi semangat untuk terus berblog. Alhamdulillah. Dan kamu-kamu yang masih baru, jadikan ni gak sebagai pemangkin semangat untuk terus ngeblog ye~~ ;)

Semangat betul ni...sampai buat auto publish lagi demi Cik Puan Nabila...:D

Admin: Maaf ye tak dapat jejak balik buat masa ni...




21 comments:

anies anessa said...

tahniah!
jelesnya dpat trafik tinggi2..huhu

RuBiE ZaiNuDdin said...

congrates..;)

mohd zhafri said...

terbaek terbaek terba..huk huk huk...batok la plak...haha

niesz said...

hehe..teruskan berblogging ya.. :)

updated entry : sendiri punya sendiri jaga

Nurana said...

tahniahh!

mizz_aainaa said...

waah2.. tahniahlah yek..
teruskan blogging..
;)

... said...

as salam..
tahniah ;)


10 hak dalam Islam :)

... said...

baca entri ni :)

http://timeless-rt.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

black paper said...

huhu,,
your blog is nice,thats why many want to read it ,,

i read ur profile,u've been at bintulu ?

Fiqas said...

tahniah... mencanak naiknye...teruskan berblog..

sofea said...

tahniah...trafik naik...
sy ni x tau bila la lagi...selalu je kekeringan idea....huhu....

trima kasih ye... kerana sudi bertandang ke blog saya...

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

thanks anies~ nanti anies pun leh gak dapat trafik tinggi2, tapi kena rajin la~ ;)

Sunah Mohammad said...

@RuBiE ZaiNuDdin

thanks! :)

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

adeh, ape batuk2 ni?

Sunah Mohammad said...

@niesz

terima kasih, insya'Allah...

Sunah Mohammad said...

@Nurana

thanks nurana! ;)

Sunah Mohammad said...

@mizz_aainaa

terima kasih ye kamu~ insya'Allah..:)

Sunah Mohammad said...

@...

salam..terima kasih~ insya'Allah nanti saya baca ye... :)

Sunah Mohammad said...

@black paper

thanks, but I think your blog is nicer~ :p

it's not I've been there..but I'm from there..;)

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

terima kasih~

Sunah Mohammad said...

@sofea

terima kasih sofea..selamat datang ke blog~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.