BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, January 23, 2011

Semak! Clear~~~

Sebelum ni, saya tertanya-tanya jugak. Banner yang banyak kat sebelah kanan blog tu ok ke?

Tak mengganggu yang guna laptop skrin ciput ke? Kalau guna desktop PC, sure tak ganggu kan? Kalau guna widescreen laptop mesti takde masalah. Kalau guna pixel besar pun mesti lancar je anak mata membaca dan mengklik iklan nuffnang dan butang follow. Eh, mengklik 'Shout' la~ :D

Tapi...yang guna lappy kecik, mesti terganggu. Rasa semak je...sebelum ni lagi semak tau! Dua-dua belah ada banner. Saya yang pakai widescreen laptop pun rasa sesak nafas je. Jadi, saya pun tukar ke sebelah kanan semua. Rupanya masih semput-semput dada kalau datang jenguk. Terima kasih kepada blogger sembil9n yang menegur dan memberitahu kesulitan tu di shoutmix.

Maka, saya dah baiki, banner Sahabat Blogger dah diubah ke bawah banner Kelab Blogger Ben Ashaari dalam sidebar. Jangan lupa klik ye~~~ :D

Bila da baiki dan ubah iklan nuffnang ke sidebar, mungkin akan lambat loading sikit bahagian tu. Kalau tu membawa ketidakselesaan gak, sila gitau ye...kamu-kamu semua memang best!

Admin: Ada lagi yang tak ok? Keselesaan anda, keutamaan kami. :D 





12 comments:

sissyira said...

salam

clear dah ni ...sy loadok je, org lain sy tak pasti la.huhu


ziarah rakan yang saya follow :)

Sunah Mohammad said...

@sissyira

salam syira~ ha'ah..sekarang dah clear~ huhu~

terima kasih ziarah~ ;)

z said...

nice je...heheh *walau tatau pape* eheee..salam ziarah =)

Salfiza said...

a'ah sblum ni rasa mcm ganggu gak bende2 tu...haha
rasa rase lebih selesa jika baca belog cik puan sunah ni sambil makan kerepek atau kek lapis sarawak yg ditaja oleh cik puan sunahsukaskura ^___^

sembil9n said...

dah nice je... :D

arep_lockermonth said...

dah chantek dA!

Sunah Mohammad said...

@z

hehe..takpe2, dah clear~

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

menarik gak tu~ sila ke laman kek lapis sarawak ye~~ :D

Sunah Mohammad said...

@sembil9n

terima kasih ye sembil9n~~ :)

Sunah Mohammad said...

@arep_lockermonth

thnaks arep~

ahsfantasy24 said...

blog nei sgt kemas,
xsrabut mata mmndang :)

Sunah Mohammad said...

@ahsfantasy24

thanks dear... :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.