BLOG ENCIK SUAMI

Monday, January 24, 2011

Terima Kasih Enchek Ben!

Salam dan selamat pagi. Pagi ni bukak laptop, tengok banyak pengunjung datang ke blog. Oh, rupa-rupanya mereka datang menjenguk header yang tak seberapa ni dari blog Enchek Ben. Terima kasih ye Enchek Ben sebab sudi meletakkan header ni dalam list 10 header lagi bertarung nyawa tu~ (tajuk tu tak tahan~ :D) Terima kasih jugak kepada yang suka header yang tak seberapa ni~ :)

Nak bagi gemuk, kena klik

Mode sangat bahagia bertambah-tambah bila tengok kat sidebar~ Ouh! Betul ke apa yang saya tengok ni? Betul la! Terima kasih Enchek Ben sebab akhirnya follow blog saya yang tak seberapa ni. Huhuhu... Lepas ni kena lebih rajin update entry~ :)


Okie... Jom sambung blogwalking~ eh! Jom sambung buat kerja... Huhuhu.

Admin: Ramai gak yang suka sakura ye~~ Nak wat segmen tentang sakura, leh tak? :D




16 comments:

DeQdEq said...

tahniah dik...

akak x sihat mmg x larat nk join segmen abg ben pun...

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

terima kasih kak~ akak tak sihat? demam ke? huhu..moga cepat sembuh ye~~

DeQdEq said...

a'ah...demam selsema...mmg tak selesa...bdn pun x sedap...tima kasih

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

minum air masak banyak2 ye~

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

wah!!! jeloussnyaa.. pcik ben follow kamuu

Sunah Mohammad said...

@♪..aq[daN]pUteraku..♪

lepas ni Enchek Ben follow kamu pulak~ :)

wida said...

bestkan bila org popular cam mr BA tu x 'lokek' pon nak follow org

Sunah Mohammad said...

@wida

betul~ enchek ben sangat best~

aku_azreen said...

best ar..abg ben dah follow..

Sunah Mohammad said...

@aku_azreen

:)

udin said...

peeeweeet! wah! congrate2.. :D

Aziela said...

Waahh...tahniah yer.... Tapi memang mantap... tu la Ben follow tu.... I follow gak yer

Salfiza said...

wah,encik follow cik puan la...tahniah2
mari tepuk tgn 3kali..plap3!
ok cukup...haha

Sunah Mohammad said...

@udin

erk, malu lah dengan BL..*blush, blush*

Sunah Mohammad said...

@Aziela

mantap? huhu...jauh lagi nak capai mantap tu..doakan ye..terima kasih follow~

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

hoh, cik puan nabila difollow terlebih dahulu oleh enchek ben~ tahniah2~ plap5! :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.