Terima Kasih Enchek Ben!

January 24, 2011

Salam dan selamat pagi. Pagi ni bukak laptop, tengok banyak pengunjung datang ke blog. Oh, rupa-rupanya mereka datang menjenguk header yang tak seberapa ni dari blog Enchek Ben. Terima kasih ye Enchek Ben sebab sudi meletakkan header ni dalam list 10 header lagi bertarung nyawa tu~ (tajuk tu tak tahan~ :D) Terima kasih jugak kepada yang suka header yang tak seberapa ni~ :)

Nak bagi gemuk, kena klik

Mode sangat bahagia bertambah-tambah bila tengok kat sidebar~ Ouh! Betul ke apa yang saya tengok ni? Betul la! Terima kasih Enchek Ben sebab akhirnya follow blog saya yang tak seberapa ni. Huhuhu... Lepas ni kena lebih rajin update entry~ :)


Okie... Jom sambung blogwalking~ eh! Jom sambung buat kerja... Huhuhu.

Admin: Ramai gak yang suka sakura ye~~ Nak wat segmen tentang sakura, leh tak? :D


You Might Also Like

16 Comments

  1. tahniah dik...

    akak x sihat mmg x larat nk join segmen abg ben pun...

    ReplyDelete
  2. @DeQdEq

    terima kasih kak~ akak tak sihat? demam ke? huhu..moga cepat sembuh ye~~

    ReplyDelete
  3. a'ah...demam selsema...mmg tak selesa...bdn pun x sedap...tima kasih

    ReplyDelete
  4. bestkan bila org popular cam mr BA tu x 'lokek' pon nak follow org

    ReplyDelete
  5. peeeweeet! wah! congrate2.. :D

    ReplyDelete
  6. Waahh...tahniah yer.... Tapi memang mantap... tu la Ben follow tu.... I follow gak yer

    ReplyDelete
  7. wah,encik follow cik puan la...tahniah2
    mari tepuk tgn 3kali..plap3!
    ok cukup...haha

    ReplyDelete
  8. @udin

    erk, malu lah dengan BL..*blush, blush*

    ReplyDelete
  9. @Aziela

    mantap? huhu...jauh lagi nak capai mantap tu..doakan ye..terima kasih follow~

    ReplyDelete
  10. @Salfiza

    hoh, cik puan nabila difollow terlebih dahulu oleh enchek ben~ tahniah2~ plap5! :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com