Monday, January 24, 2011

Terima Kasih Enchek Ben!

Salam dan selamat pagi. Pagi ni bukak laptop, tengok banyak pengunjung datang ke blog. Oh, rupa-rupanya mereka datang menjenguk header yang tak seberapa ni dari blog Enchek Ben. Terima kasih ye Enchek Ben sebab sudi meletakkan header ni dalam list 10 header lagi bertarung nyawa tu~ (tajuk tu tak tahan~ :D) Terima kasih jugak kepada yang suka header yang tak seberapa ni~ :)

Nak bagi gemuk, kena klik

Mode sangat bahagia bertambah-tambah bila tengok kat sidebar~ Ouh! Betul ke apa yang saya tengok ni? Betul la! Terima kasih Enchek Ben sebab akhirnya follow blog saya yang tak seberapa ni. Huhuhu... Lepas ni kena lebih rajin update entry~ :)


Okie... Jom sambung blogwalking~ eh! Jom sambung buat kerja... Huhuhu.

Admin: Ramai gak yang suka sakura ye~~ Nak wat segmen tentang sakura, leh tak? :D


16 comments:
Write Comments
  1. tahniah dik...

    akak x sihat mmg x larat nk join segmen abg ben pun...

    ReplyDelete
  2. @DeQdEq

    terima kasih kak~ akak tak sihat? demam ke? huhu..moga cepat sembuh ye~~

    ReplyDelete
  3. a'ah...demam selsema...mmg tak selesa...bdn pun x sedap...tima kasih

    ReplyDelete
  4. bestkan bila org popular cam mr BA tu x 'lokek' pon nak follow org

    ReplyDelete
  5. peeeweeet! wah! congrate2.. :D

    ReplyDelete
  6. Waahh...tahniah yer.... Tapi memang mantap... tu la Ben follow tu.... I follow gak yer

    ReplyDelete
  7. wah,encik follow cik puan la...tahniah2
    mari tepuk tgn 3kali..plap3!
    ok cukup...haha

    ReplyDelete
  8. @udin

    erk, malu lah dengan BL..*blush, blush*

    ReplyDelete
  9. @Aziela

    mantap? huhu...jauh lagi nak capai mantap tu..doakan ye..terima kasih follow~

    ReplyDelete
  10. @Salfiza

    hoh, cik puan nabila difollow terlebih dahulu oleh enchek ben~ tahniah2~ plap5! :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com