Monday, January 10, 2011

Thanks Stalker!

Ni bukan shoutbox, sila jangan jerit kat sini~ hehe

Nak melenting?

Taklah...

Nak menyeru stalker yang dikehendaki...

Tunjukkan diri, tak tinggal link pun~ tak best!

Tadi ramai cerita tentang rumah dah siap, pahat tak berbunyi...

Ni pulak baling batu, sembunyi tangan kot...

Thanks sebab mengendap saya~ Rajin-rajinlah baca entry dalam blog ni ye terutama yang ni dan yang ni, jangan duk baca komen kat blog-blog lain jek... Terima kasih.


9 comments:
Write Comments
  1. sabar ya...selalunya stalker nie mmg mcm nie..tak tiggalkan link..yelah, siapa yang nak orang tahu identiti dia bila dia cakap sesuatu yang tak baik kan..

    ReplyDelete
  2. sabar ek...
    org takde keje mmg cetu...
    taw mgata jer...

    ReplyDelete
  3. as salam..
    kan boleh kesan dalam blog?kalau komen2 anon ni,kita boleh cari dari mana sumbernya tu.

    ReplyDelete
  4. eh.silap.tu dalam.sb rupanya

    ReplyDelete
  5. @...

    boleh kesan IP? bolehkan...yang pasti IP dia dari KL..

    ReplyDelete
  6. salam,
    mesti dia tu baru sekali dua tengok blog sunah.. eheh~

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com