BLOG ENCIK SUAMI

Monday, January 10, 2011

Thanks Stalker!

Ni bukan shoutbox, sila jangan jerit kat sini~ hehe

Nak melenting?

Taklah...

Nak menyeru stalker yang dikehendaki...

Tunjukkan diri, tak tinggal link pun~ tak best!

Tadi ramai cerita tentang rumah dah siap, pahat tak berbunyi...

Ni pulak baling batu, sembunyi tangan kot...

Thanks sebab mengendap saya~ Rajin-rajinlah baca entry dalam blog ni ye terutama yang ni dan yang ni, jangan duk baca komen kat blog-blog lain jek... Terima kasih.




9 comments:

mary ann ;) said...

sabar ya...selalunya stalker nie mmg mcm nie..tak tiggalkan link..yelah, siapa yang nak orang tahu identiti dia bila dia cakap sesuatu yang tak baik kan..

Sunah Mohammad said...

@mary ann ;)

yup, macam tu lah selalunya...hurm..

anies anessa said...

sabar ek...
org takde keje mmg cetu...
taw mgata jer...

... said...

as salam..
kan boleh kesan dalam blog?kalau komen2 anon ni,kita boleh cari dari mana sumbernya tu.

... said...

eh.silap.tu dalam.sb rupanya

Sunah Mohammad said...

@...

boleh kesan IP? bolehkan...yang pasti IP dia dari KL..

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

:)

Nadia Havez said...

salam,
mesti dia tu baru sekali dua tengok blog sunah.. eheh~

Sunah Mohammad said...

@Nadia Havez

salam...nadia, sob3...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.