BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 17, 2011

1st GiveAway Besday 23rd..


WaveX tag...banyak betul contest dan GA bertag-tag, tak menyempat nak join minggu lepas sebab bizi ngan kempen. Maaf bagi yang tag saya dalam minggu tu, memang tak terbuat! Huhu...

Kali ni WaveX tag kat SINI.

WaveX cakap macam ni dalam entry dia...

Meh tengok syarat-syaratnyer:

1) Mestilah blogger dari Malaysia dan mestilah jadi follower blog http://umiezul.blogspot.com/ (sudah follow - saya pun sudah~)

2) Buat satu n3 wish besday kat umie dan linkkan ke blog nie. Pastikan letakkan gambar ini di sebelah side bar dan tinggalkan link di komen entri ni yer...


3) Anda perlu tag sekurang-kurangnyer 3 Orang kawan. ( Pastikan mereka tahu mereka ditag )

4) Hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang. Pemenang akan dipilih melalui random.org.

5) Tarikh tutup penyertaan ialah pada 17.02.2011, Jam 11.59 mlm.

Kepada Umie:

Hari ni hari lahir Umie...
Salam hari lahir ke-23 ye...
Jadilah insan yang bermanfaat kepada insan lain...
Moga dalam lindunganNya selalu...
Insya'Allah...:)


KLIK ENTRI CAMBEST




4 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

salam sunah..pinky momma dtg melawat..dah folo u..thanx sudi folo pinky momma..nice blog anyway =) kalau sudi jemput la join my 1st GA..xde paksaan hehe..

psst..nnt amik award kt side bar ye..tQ

Sunah Mohammad said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

salam pinky momma~

okie~ ;)

... said...

as salam..
wah! ada lagi~
kalau sempat, saya join. :)

er..yang kak syida tag saya pun, tak buat lagi.dalam draft.tak tahu nak tag siapa.huuu..mesti kak syida geram.adoi

waveX said...

lain kali tag wave lagi tau..boring tak de entry nak buat..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.