Thursday, February 17, 2011

1st GiveAway Besday 23rd..


WaveX tag...banyak betul contest dan GA bertag-tag, tak menyempat nak join minggu lepas sebab bizi ngan kempen. Maaf bagi yang tag saya dalam minggu tu, memang tak terbuat! Huhu...

Kali ni WaveX tag kat SINI.

WaveX cakap macam ni dalam entry dia...

Meh tengok syarat-syaratnyer:

1) Mestilah blogger dari Malaysia dan mestilah jadi follower blog http://umiezul.blogspot.com/ (sudah follow - saya pun sudah~)

2) Buat satu n3 wish besday kat umie dan linkkan ke blog nie. Pastikan letakkan gambar ini di sebelah side bar dan tinggalkan link di komen entri ni yer...


3) Anda perlu tag sekurang-kurangnyer 3 Orang kawan. ( Pastikan mereka tahu mereka ditag )

4) Hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang. Pemenang akan dipilih melalui random.org.

5) Tarikh tutup penyertaan ialah pada 17.02.2011, Jam 11.59 mlm.

Kepada Umie:

Hari ni hari lahir Umie...
Salam hari lahir ke-23 ye...
Jadilah insan yang bermanfaat kepada insan lain...
Moga dalam lindunganNya selalu...
Insya'Allah...:)


KLIK ENTRI CAMBEST


4 comments:
Write Comments
  1. salam sunah..pinky momma dtg melawat..dah folo u..thanx sudi folo pinky momma..nice blog anyway =) kalau sudi jemput la join my 1st GA..xde paksaan hehe..

    psst..nnt amik award kt side bar ye..tQ

    ReplyDelete
  2. as salam..
    wah! ada lagi~
    kalau sempat, saya join. :)

    er..yang kak syida tag saya pun, tak buat lagi.dalam draft.tak tahu nak tag siapa.huuu..mesti kak syida geram.adoi

    ReplyDelete
  3. lain kali tag wave lagi tau..boring tak de entry nak buat..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com