1st GiveAway Besday 23rd..

February 17, 2011


WaveX tag...banyak betul contest dan GA bertag-tag, tak menyempat nak join minggu lepas sebab bizi ngan kempen. Maaf bagi yang tag saya dalam minggu tu, memang tak terbuat! Huhu...

Kali ni WaveX tag kat SINI.

WaveX cakap macam ni dalam entry dia...

Meh tengok syarat-syaratnyer:

1) Mestilah blogger dari Malaysia dan mestilah jadi follower blog http://umiezul.blogspot.com/ (sudah follow - saya pun sudah~)

2) Buat satu n3 wish besday kat umie dan linkkan ke blog nie. Pastikan letakkan gambar ini di sebelah side bar dan tinggalkan link di komen entri ni yer...


3) Anda perlu tag sekurang-kurangnyer 3 Orang kawan. ( Pastikan mereka tahu mereka ditag )

4) Hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang. Pemenang akan dipilih melalui random.org.

5) Tarikh tutup penyertaan ialah pada 17.02.2011, Jam 11.59 mlm.

Kepada Umie:

Hari ni hari lahir Umie...
Salam hari lahir ke-23 ye...
Jadilah insan yang bermanfaat kepada insan lain...
Moga dalam lindunganNya selalu...
Insya'Allah...:)


KLIK ENTRI CAMBEST


You Might Also Like

4 Comments

  1. salam sunah..pinky momma dtg melawat..dah folo u..thanx sudi folo pinky momma..nice blog anyway =) kalau sudi jemput la join my 1st GA..xde paksaan hehe..

    psst..nnt amik award kt side bar ye..tQ

    ReplyDelete
  2. as salam..
    wah! ada lagi~
    kalau sempat, saya join. :)

    er..yang kak syida tag saya pun, tak buat lagi.dalam draft.tak tahu nak tag siapa.huuu..mesti kak syida geram.adoi

    ReplyDelete
  3. lain kali tag wave lagi tau..boring tak de entry nak buat..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com