500 Blog Review Bermula!

February 07, 2011

Ops, bukan segmen macam 500 Blog Mencari Harta Karun ye~~~ Hehe~

Nak buat blog review sat. Blog yang akan direview adalah blog yang memiliki header ini~


Blog Kiera Zainal The Monster ni mula beroperasi pada bulan Januari 2010. Dah setahun lebih la ye~ Good, good~ Blog yang simple, takde widget yang memberatkan, ade shoutbox dan ade page sendiri di Facebook. Kiera ada senarai blog yang mesti dia baca dan dalam tu saya nampak ade...eh, mana? Mana? Pelik gak takde...takpe lah, dalam tu ada Hanis Zalikha dan Fatin Liyana (antara senarai blogger yang mesti ada dalam bloglist, entah...tak tau nape~ Hehe~)

Ada 5 entri di muka depan, kebanyakan entri adalah berbentuk personal, dan Kiera jugak rajin buat tutorial untuk blogger baru. Good, good~ ;) Takde iklan nuffnang yang 'mengganggu' loading page (Habis, nuffnang banned saya lepas ni! Haha~), simple...that's it.

Tak banyak yang boleh saya ceritakan, kena la jenguk sendiri ye~ Oh ye, kenapa saya pilih blog dia untuk direview? Sebab...jeng jeng jeng...

.

.

.

.

.


Sebab ni la! Haha~ Kiera adalah follower ke 500! Tahniah dan terima kasih~ ;) Dah 500, alhamdulillah...harap semuanya jadi pembaca yang setia ye...bukan follower yang setia semata-mata...uhuk2.

You Might Also Like

26 Comments

  1. wah...sunah pun dh boleh jadi mcm abg ben nih....

    tahniah...dah 500 follower...semoga blog sunah akn lebih maju lagi lps ni

    ReplyDelete
  2. bile nak review blog den sunah??hahaha

    ReplyDelete
  3. @DeQdEq

    haha~ tak boleh la, enchek ben lain~ ekeke~ terima kasih kak~ :)

    ReplyDelete
  4. @nazirulhazwan~

    err..blog Ir? erm...tunggu Ir da dapat Ir nanti ye~ :D

    ReplyDelete
  5. fuh3.. tahniah le.. teruskan menulis ! =)

    ReplyDelete
  6. nice..tahniah followers makin bertmbh..best kn tgk org follow blog kita..perasaan yg gilang gemilang~ ^_^

    ReplyDelete
  7. bile nak review blog den sunah??hahaha <-- curi ayat nazirul jap, haha..

    ReplyDelete
  8. @Aretikz

    haha~ aretikz! sila jangan tiru beliau! :D

    ReplyDelete
  9. salam sunah,,kalau tahu sunah nak review..akak tunggu time 500 nak follow sunah..hehe

    ReplyDelete
  10. terima kasih cik sunah , saye pon ade sesuatu tuk awak .

    tgk ni --->
    http://sayebuatblogini.blogspot.com/2011/02/blog-monster-telah-di-review-thanks-cik.html

    ReplyDelete
  11. tiup follower along.. kasi naek cepat sket.. kah3.. =p

    ReplyDelete
  12. wah hbat...da bole jd blogger antrabgsa da nie..hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah, dah 500 tu... teruskan berblog..

    ReplyDelete
  14. wow..500..bnyk tu..niesz pon lg 3 org 500..sape la yg bertuah tu..ehe..

    ReplyDelete
  15. @suri solehah

    salam kak~ erk...nak tunggu ke? nanti terlepas lak! hehe~

    ReplyDelete
  16. @Along Usop

    erk, kalo leh tiup gitu nak gak along tiupkan sekali~ hehehe~

    ReplyDelete
  17. @niesz

    hehe~ nanti leh wat blog review sekali!

    ReplyDelete
  18. tahniah.. smoga follower akan b'tmbh dn b'tmbh.. :)

    ReplyDelete
  19. as salam..
    tahniah ;)
    semoga makin ramai kat sini.maka boleh chit chat dalam ruangan komen

    ;D

    wah! nama link yang comel.adoi.

    ReplyDelete
  20. @...

    salam kamu~
    terima kasih~
    haha! boleh chitchat ye~~ :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com