BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 11, 2011

555? Macam Contest Tu Je~

555? Nampak nombor ni tadi, terus teringat kat Kak Deqdeq. Kenapa? Sebab Kak Deqdeq ade buat contest 5-5-5 kat blog dia. Sape tak join lagi? Sila join sebab hadiah sangat lumayan menanti! Haha~ Macam iklan kat tv & radio pulak~

Macam mana boleh teringat? Sebab ade seorang blogger bertuah telah memiliki nombor tu~ Kat sini...


Nama dia Kamil Muhd, ore kelate...:D jenguk blog dia tadi suka tengok entri-entri terbaru dia. Dia letak dialog kat dalam picture movie shrek yang dah disnap, kreatif! Blogger baru ni...dah ade enam entri kat blog, sila bagi tunjuk ajar ye kat Kamil~ ;)

Ni salah satu contoh~ haha! Sila ke blog Kamil untuk tahu ujung pangkal cerita ye!
Nak tahu lagi sape dah bantu sebarkan kempen?

yaya budak suka embun
bun
Kasturi Jiwa
Yad'z (siap buat ayat untuk V.A.L.E.N.T.I.N.E! Sila baca! :D)

Diorang pun ade buat entry tentang Valentine~ Teratai @ Cikgu Mega dan Syafiq Ridhwan~ :)

Jom jenguk sekali blogger Beijing kat SINI~ Best gak blog dia! Sempoi habis!



4 comments:

Fiqas said...

dah ramai dah follower tu... tahniah..

Wan Gerrard said...

tahniah ramai dah ^_^
nak join gak la kempen tu

Kentut adalah saat paling melegakan

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

terima kasih~ :)

Sunah Mohammad said...

@Wan Gerrard

sila-sila..saya tunggu dari wan g~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.