700 Undi Sudah Pasti!

February 20, 2011


Dah 700! 700 undi dipastikan bakal diperolehi oleh calon Majlis Perwakilan Mahasiswa besok! Betul, tiada tipu-tipu! Mereka dah berkempen sejak Selasa lepas, terkejut nengok poster bergantung-gantung. Teringat zaman dolu-dolu...ekeke~ Tadi pun baca blog Nadia Havez tentang ni, dan dia juga macam saya, rindu akan zaman dolu-dolu tu~ ;)


Ya, memang akan ada calon yang akan dapat undi sebanyak 700, tapi tak pasti lagi siapa. Hanya Allah yang tahu...

Yang saya tahu, followers Sunah Suka Sakura dot com dah mencecah 700, alhamdulillah. Dan dia yang ke 700 tu adalah Cik T'nie yang turut memollow Selera Sakura~ Thanks, dear...Fuhh!hTak percaya rasanya, sejak 2 bulan lepas aktif semula, followers bertambah dari bawah 100 kepada jumlah sekarang ni. Apa yang best sangat dengan blog ni sampai kamu-kamu follow ni, ha? Tak best pun...setakat cantik header jek...:p Okie, sila jangan unfollow! Hahaha~

Terima kasih kepada anda semua! Teruskan setia membaca kemeroyanan saya dalam blog ni.

Sok hari buang undi. Undi lah yang terbaik, ok?


Saya suka dia! Tapi... Saya tak boleh mengundi! Hahaha~

Selamat mengundi semua!


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


You Might Also Like

2 Comments

  1. alololo..sian..xpe2, akak support dr blog jer pon okay!!!

    ReplyDelete
  2. @NadiRah

    hahaha~ tu la~ akak suh semua mengundi jek...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com