BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 20, 2011

700 Undi Sudah Pasti!


Dah 700! 700 undi dipastikan bakal diperolehi oleh calon Majlis Perwakilan Mahasiswa besok! Betul, tiada tipu-tipu! Mereka dah berkempen sejak Selasa lepas, terkejut nengok poster bergantung-gantung. Teringat zaman dolu-dolu...ekeke~ Tadi pun baca blog Nadia Havez tentang ni, dan dia juga macam saya, rindu akan zaman dolu-dolu tu~ ;)


Ya, memang akan ada calon yang akan dapat undi sebanyak 700, tapi tak pasti lagi siapa. Hanya Allah yang tahu...

Yang saya tahu, followers Sunah Suka Sakura dot com dah mencecah 700, alhamdulillah. Dan dia yang ke 700 tu adalah Cik T'nie yang turut memollow Selera Sakura~ Thanks, dear...Fuhh!hTak percaya rasanya, sejak 2 bulan lepas aktif semula, followers bertambah dari bawah 100 kepada jumlah sekarang ni. Apa yang best sangat dengan blog ni sampai kamu-kamu follow ni, ha? Tak best pun...setakat cantik header jek...:p Okie, sila jangan unfollow! Hahaha~

Terima kasih kepada anda semua! Teruskan setia membaca kemeroyanan saya dalam blog ni.

Sok hari buang undi. Undi lah yang terbaik, ok?


Saya suka dia! Tapi... Saya tak boleh mengundi! Hahaha~

Selamat mengundi semua!


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!




2 comments:

NadiRah said...

alololo..sian..xpe2, akak support dr blog jer pon okay!!!

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hahaha~ tu la~ akak suh semua mengundi jek...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.