Apa Yang Bagus Sangat???

February 28, 2011


Fuhh...tajuk macam buat kontroversi je. Ekeke~

Sebenarnya, takde kontroversi-kontroversi, ok? Just nak share info tentang BAGUSNYA widget pelawat Gengblogger ni.


Widget ni memang bagus...

"Apa yang bagus sangat???" tanya Cik Puan Nabila <---watak tambahan.

Dah ramai dah yang cakap benda ni bagus, sampai takyah guna shoutbox dah, guna ni je nak tinggal jejak, asalkan akaun tu sentiasa login. Hehehe...tapi malang la pulak untuk yang tak register dengan Gengblogger kan? (Saya tetap guna shoutbox ye...)

Jadi, kalau kamu-kamu nak letak widget ni kat blog masing-masing, boleh lah register kat Gengblogger.com ye...guna akaun Facebook pun boleh~ Then carik je widget pelawat kat situ... Lagi best, kamu-kamu boleh ping entry kat situ... Kalau entry kamu best dan orang suka, maka jadilah entry popular kat Gengblogger untuk hari tu. :)

Okie, gi daftar!


ENTRI CAMBEST NANTI SIKIT :D


You Might Also Like

12 Comments

  1. gua punya akaun geng blogger prob..tak mcm mana nk settle tak tau..=(

    ReplyDelete
  2. @Ujang9897

    yeke? tak try tanya kon? enchek ben kan bestfriend kon..hahaha~

    ReplyDelete
  3. hehe. setuju. cumahari tu, ada sikit masalah kat blog pasal isu iframe. dah terbuang dah. :)

    will comeback soon. ^^

    ReplyDelete
  4. tetiba nmpk name sendiri kat situ.. hehe =)

    ReplyDelete
  5. yup widget ni mmg bagus..hehe..and make sure letak link kt acc memasing..nnt jd mcm dlm gbr tu..imanazraf tu xde link..so xleh gak nk pi visit blog dia blk..dh la ai ni PA menteri..busy manjang..mls pn ye gak..nk godek² cari url mmg takkkk lah kan...ngee~ =P

    ReplyDelete
  6. @YanaMIB

    hahaha! bagus! harapnye yang lain pun baca komen akak ni! :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com