BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 9, 2011

Biasa-biasa Saje...

Hari ni saya bukak laptop macam biasa...

Biasalah, line internet kat lab memang laju...

Seperti biasa, bukak-bukak browser mesti blog yang terpampang dulu...homepage katakan~

Biasanya saya akan check email pagi-pagi...

Lepas tu akan check komen kat blog macam biasa...

Then, jejak semula blogger yang blogwalking seperti biasa...

Kebiasaannya blog mesti nak update banyak kali sehari...

Bimbang pembaca yang biasa datang jemu nengok entry lama...

Tapi sejak 2 hari kebelakangan ni, tak macam biasa...

Saya tak dapat nak update macam biasa...

BerSB pun dah kurang dari biasa...

Tak dapat nak blogwalking sekerap biasa...

Kesian penjejak yang biasa menjenguk...

Maafkan saya, saya sibuk luar dari biasa!

Biasa-biasakan diri ya...sehingga minggu ini berakhir...

Insya'Allah saya akan beraksi semula seperti kebiasaannya...;)

Admin: Rindu-rindulah saya macam biasa~ :D



12 comments:

Ujang9897 said...

mcm biasa terjah nyah sunah..hahha

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

haha~ paknyah memang rajin menerjah!

mohd zhafri said...

biase2 je~~~ hehe

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

biasa ke?

... said...

as salam..
macam biasa, kalau nak komen, saya terjah guna id,
macam biasa, kalau nak tengok diam-diam, saya guna google~

;D

dan macam biasa, saya biasa2 di sini~

;D

Sunah Mohammad said...

@...

kamu memang biasa di sini~ haha~

niesz said...

bz betul yer..hehe..xpe2..keep blogging ya.. :)

Sunah Mohammad said...

@niesz

insya'Allah niesz~

bun said...

terjah BW

macam yase hilangkan boring

Sunah Mohammad said...

@bun

haha..perkataan 'biasa' tu kena ada!

waveX said...

biasa ar tu..

Sunah Mohammad said...

@waveX

:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.