Biasa-biasa Saje...

February 09, 2011

Hari ni saya bukak laptop macam biasa...

Biasalah, line internet kat lab memang laju...

Seperti biasa, bukak-bukak browser mesti blog yang terpampang dulu...homepage katakan~

Biasanya saya akan check email pagi-pagi...

Lepas tu akan check komen kat blog macam biasa...

Then, jejak semula blogger yang blogwalking seperti biasa...

Kebiasaannya blog mesti nak update banyak kali sehari...

Bimbang pembaca yang biasa datang jemu nengok entry lama...

Tapi sejak 2 hari kebelakangan ni, tak macam biasa...

Saya tak dapat nak update macam biasa...

BerSB pun dah kurang dari biasa...

Tak dapat nak blogwalking sekerap biasa...

Kesian penjejak yang biasa menjenguk...

Maafkan saya, saya sibuk luar dari biasa!

Biasa-biasakan diri ya...sehingga minggu ini berakhir...

Insya'Allah saya akan beraksi semula seperti kebiasaannya...;)

Admin: Rindu-rindulah saya macam biasa~ :D

You Might Also Like

12 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com