Wednesday, February 9, 2011

Biasa-biasa Saje...

Hari ni saya bukak laptop macam biasa...

Biasalah, line internet kat lab memang laju...

Seperti biasa, bukak-bukak browser mesti blog yang terpampang dulu...homepage katakan~

Biasanya saya akan check email pagi-pagi...

Lepas tu akan check komen kat blog macam biasa...

Then, jejak semula blogger yang blogwalking seperti biasa...

Kebiasaannya blog mesti nak update banyak kali sehari...

Bimbang pembaca yang biasa datang jemu nengok entry lama...

Tapi sejak 2 hari kebelakangan ni, tak macam biasa...

Saya tak dapat nak update macam biasa...

BerSB pun dah kurang dari biasa...

Tak dapat nak blogwalking sekerap biasa...

Kesian penjejak yang biasa menjenguk...

Maafkan saya, saya sibuk luar dari biasa!

Biasa-biasakan diri ya...sehingga minggu ini berakhir...

Insya'Allah saya akan beraksi semula seperti kebiasaannya...;)

Admin: Rindu-rindulah saya macam biasa~ :D

12 comments:
Write Comments
  1. mcm biasa terjah nyah sunah..hahha

    ReplyDelete
  2. as salam..
    macam biasa, kalau nak komen, saya terjah guna id,
    macam biasa, kalau nak tengok diam-diam, saya guna google~

    ;D

    dan macam biasa, saya biasa2 di sini~

    ;D

    ReplyDelete
  3. bz betul yer..hehe..xpe2..keep blogging ya.. :)

    ReplyDelete
  4. terjah BW

    macam yase hilangkan boring

    ReplyDelete
  5. @bun

    haha..perkataan 'biasa' tu kena ada!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com