Blog Review: ! - A . Blog . To . Remember - ! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, February 2, 2011

Blog Review: ! - A . Blog . To . Remember - !


Blog ini milik Mr. Swift. Nama sebenarnya telah dijumpai dalam entry terbarunya kat SINI. Haha~

Blog ni sangat menarik, pengisian dia best-best jugak. Sebelum ni nama blognya Epal Merah Percuma, dah bertukar jadi ! - A . Blog . To . Remember - !. Meroyan dia kat sini nak suh tukar nama blog kat bloglist tu. :p

Ops, terbersin... Alhamdulillah. Terkurang sihat lak hari ni. Sambung balik review. Kalau tengok, follower dah lebih 1000, tahniah ye Mr. Swift. Mana tak ramai, tengok la blognya, sangat kreatif dan memikat hati bila jeling-jeling dia punya bloglist. Ada senarai Pengomel Pilihan!, Teman Wanita!, Geng Mengendap!, Pondan dan Pengkid!, Wonderblogs!, dan Krew BPM 2011!. Sape yang bertuah akan terpilih sebagai Pengomel Pilihan!, rasanya Mr. Swift pilih randomly. Lebih kurang macam bloglist Dia Rajin Komen! :D kat blog saya yang hina dina ni. Huhuhu.

Ada label dan blog archive disediakan untuk kemudahan pengunjung kalau nak godek-godek lagi. Yang paling menarik membuatkan saya tertarik nak review sangat ni adalah satu kelainan yang Mr. Swift bawak. Try jenguk setiap entry dia, mesti ada komen pilihan dalam Most Favourite Comments. Lebih kurang macam ni lah...


Sekaligus dia memperkenalkan blogger-blogger lain melalui cara tu. Kreatif kan??? Bertambah-tambahlah orang nak komen~ Kalau nak tahu apa rahsia dia jadi hebat cenggini, try baca IDE Philosophy dia ni...

(1)Think big
(2) Be positive
(3)Follow your passion
(4) Learn something new every day
(5) Listen to your gut
(6) Be patient
(7) Put a great team behind you
(8) Put beauty in everything you do
(9) Learn to negotiate, because everything you want demands it
(10) Always go for the biggest win possible
(11) Ada lagi 10, takkan semua nak letak kat sini...? Baca sendiri kat sana~ :p

Ha..pe lagi, gi la jenguk blog Mr. Swift. Try buat dia meroyan ye~ :D


12 comments:

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad