Bosan Lah!!!

February 27, 2011


Bosan? Memang...tak tahu nape malam ni bosan. Hurm...

p/s: entry terpendek sepanjang berblog

.

.

.

.

.

Okie...guro saje.

Disebabkan bosan, maka jomlah kita menatap Perjanjian Pengawalan Senjata Nuklear. Esok ada discussion, lusa ada peresentation, tulat kena jumpa supervisor...maka, sedarlah...masa-masa yang bosan tu patutnya diisi dengan prepare untuk semua ni, ok? <---dia tengah bercakap dengan diri sendiri.

Hurm...belum tambah Chernobyl lagi...-_-"


Admin: Tergelak baca komen Encik Vampire kat entry pagi tadi. :D


ENTRI CAMBEST KEMBALI...JOM TERJAH!

You Might Also Like

18 Comments

  1. gud luck..kalau bosan,layan makan dlu.. kalau dah makn mesti kenyang.dah kenyang mesti ngntuk..bila ngantuk mesti nak tdo.. akhirnya??heeee

    *kdang2 termenung fikir masa depan ni best gak kan???hehee ada kena mengena ke komen sy ni,nmpak sngt kebudak2an.hehe
    cool^^

    ReplyDelete
  2. @Woofer Storm

    da makan tadi...tak ngantuk pun...huhuhu.

    *ada, ada! err..best gak la...:p

    ReplyDelete
  3. cik pulau tak bosan..
    tapi cik pulau busy melayan citer jepun.. lalala~

    ^^,

    ReplyDelete
  4. @cik pulau

    hahaha~ okie, saya nak layan gak lah! ops..tak boleh, tak boleh! kena study! :p

    ReplyDelete
  5. norfa pon bosan.. 1 hape pon tak study lagi.esok test law... waaaa

    ReplyDelete
  6. salam sunah..akak mmg betul2 tengah bosan ni

    ReplyDelete
  7. cian nye
    em,tengah cek sume blog yang terlepas lepas 2 hari tak bukak


    cayok cayok :P

    ReplyDelete
  8. @suri solehah

    wa'alaikumussalam kakak~ gi la godek2 blog saya..hehehe

    ReplyDelete
  9. kenapa bosan2 nih? jom jalan2 hilang bosan..:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com