BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 27, 2011

Bosan Lah!!!


Bosan? Memang...tak tahu nape malam ni bosan. Hurm...

p/s: entry terpendek sepanjang berblog

.

.

.

.

.

Okie...guro saje.

Disebabkan bosan, maka jomlah kita menatap Perjanjian Pengawalan Senjata Nuklear. Esok ada discussion, lusa ada peresentation, tulat kena jumpa supervisor...maka, sedarlah...masa-masa yang bosan tu patutnya diisi dengan prepare untuk semua ni, ok? <---dia tengah bercakap dengan diri sendiri.

Hurm...belum tambah Chernobyl lagi...-_-"


Admin: Tergelak baca komen Encik Vampire kat entry pagi tadi. :D


ENTRI CAMBEST KEMBALI...JOM TERJAH!



18 comments:

Myung Dae said...

Padan Muke BOSAN !! =P

Woofer Storm said...

gud luck..kalau bosan,layan makan dlu.. kalau dah makn mesti kenyang.dah kenyang mesti ngntuk..bila ngantuk mesti nak tdo.. akhirnya??heeee

*kdang2 termenung fikir masa depan ni best gak kan???hehee ada kena mengena ke komen sy ni,nmpak sngt kebudak2an.hehe
cool^^

Sunah Mohammad said...

@Myung Dae

ye laaaaaa.....huhuhu..

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

da makan tadi...tak ngantuk pun...huhuhu.

*ada, ada! err..best gak la...:p

cik pulau said...

cik pulau tak bosan..
tapi cik pulau busy melayan citer jepun.. lalala~

^^,

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

hahaha~ okie, saya nak layan gak lah! ops..tak boleh, tak boleh! kena study! :p

Is Hitam Putih said...

norfa pon bosan.. 1 hape pon tak study lagi.esok test law... waaaa

suri solehah said...

salam sunah..akak mmg betul2 tengah bosan ni

bun said...

cian nye
em,tengah cek sume blog yang terlepas lepas 2 hari tak bukak


cayok cayok :P

HAJAR hasan said...

kak sunah bosan?? erkkk..
jom bce entri baru

Sunah Mohammad said...

@Is Hitam Putih

erk..cepat study!

Sunah Mohammad said...

@suri solehah

wa'alaikumussalam kakak~ gi la godek2 blog saya..hehehe

Sunah Mohammad said...

@bun

hohoho~ sila godek2 semuanya! :D

Sunah Mohammad said...

@HAJAR hasan

huhu...dah gi baca~ :)

Fiqas said...

kenapa bosan2 nih? jom jalan2 hilang bosan..:)

mohd zhafri said...

haha....gud2 luck~

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

blogwalking ke? hehe...

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

gud2...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.