Bosan Lah!!! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, February 27, 2011

Bosan Lah!!!


Bosan? Memang...tak tahu nape malam ni bosan. Hurm...

p/s: entry terpendek sepanjang berblog

.

.

.

.

.

Okie...guro saje.

Disebabkan bosan, maka jomlah kita menatap Perjanjian Pengawalan Senjata Nuklear. Esok ada discussion, lusa ada peresentation, tulat kena jumpa supervisor...maka, sedarlah...masa-masa yang bosan tu patutnya diisi dengan prepare untuk semua ni, ok? <---dia tengah bercakap dengan diri sendiri.

Hurm...belum tambah Chernobyl lagi...-_-"


Admin: Tergelak baca komen Encik Vampire kat entry pagi tadi. :D


ENTRI CAMBEST KEMBALI...JOM TERJAH!

18 comments:

  1. gud luck..kalau bosan,layan makan dlu.. kalau dah makn mesti kenyang.dah kenyang mesti ngntuk..bila ngantuk mesti nak tdo.. akhirnya??heeee

    *kdang2 termenung fikir masa depan ni best gak kan???hehee ada kena mengena ke komen sy ni,nmpak sngt kebudak2an.hehe
    cool^^

    ReplyDelete
  2. @Woofer Storm

    da makan tadi...tak ngantuk pun...huhuhu.

    *ada, ada! err..best gak la...:p

    ReplyDelete
  3. cik pulau tak bosan..
    tapi cik pulau busy melayan citer jepun.. lalala~

    ^^,

    ReplyDelete
  4. @cik pulau

    hahaha~ okie, saya nak layan gak lah! ops..tak boleh, tak boleh! kena study! :p

    ReplyDelete
  5. norfa pon bosan.. 1 hape pon tak study lagi.esok test law... waaaa

    ReplyDelete
  6. salam sunah..akak mmg betul2 tengah bosan ni

    ReplyDelete
  7. cian nye
    em,tengah cek sume blog yang terlepas lepas 2 hari tak bukak


    cayok cayok :P

    ReplyDelete
  8. @suri solehah

    wa'alaikumussalam kakak~ gi la godek2 blog saya..hehehe

    ReplyDelete
  9. kenapa bosan2 nih? jom jalan2 hilang bosan..:)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad