CEO Suratan Kebetolan Mahu Berhenti Berblog!!!

February 12, 2011

Saya tak bersalah! Betul! Tak tau kenapa...tiba-tiba dia menghilang~ Kisahnya bermula begini...

Pada satu malam yang hening...dia muncul, dengan ayat-ayat 'perasan'nya seperti biasa...:D

Klik gambar untuk gemukkan Ir~ Eh, cam dah elok jek~ :D

Dia kata, KAK Yaya cakap muka dia macam Asyraf Sinclair~ dush2! Kami tak percaya! Semua orang tak percaya! Kecuali...KAK Yaya...:D

Kami bergadoh-gadoh... Farhanieza apatah lagi... Siyes, kami semua tak percaya... Kami bersepakat... Menjampi KAK Yaya... Dan saya adalah tukang jampi...

Kat sini Ir da buncit, jadi tak payah klik-klik~ :p

Dengan suratan kebetolan, KAK Yaya tak muncul-muncul... Menandakan jampi menjadik! Yess! Kami gembira! Tapi... Dia ber'Ady Budika'...(baca: berduka)...

Selepas itu, dia menghilang terus...selepas mengepost satu ayat... Huhuhu... Saya pasti kamu-kamu semua tak mahu membacanya... Maka, saya tak akan masukkan kat sini...sob sob sob... Tiba-tiba, jampi habis waktu! KAK Yaya kembali...

KAK Yaya macam kurus jek kat sini~ Meh bagi dia gemuk dengan klik-klik~ :D

KAK Yaya kata dia da merajuk...dan ayat KAK Yaya memang tajam menusuk hati weh!!! Siyes! Kecik hatiku~ wuwuwu~ tak caya? baca la...adeh...dan dia tak muncul-muncul...sampai FH pon datang gak suh minta maap kat wall dia...huhu~

Macam mana ni, macam mana ni...

Dah, dah! Tak payah pikir! Ir tak majuk pon~ jangan isau, takde maknenye dia nak menyepi dari dunia blog tu! Huh! Suka menyakat! Menchiik! KAK Yaya pon da dapat title 'KAK', bak cekelat! Eskrem pon, Ir kena bagi! Bak sini cepat! Huh!

Admin: Sukati ang jek panggil KAK Yaya, entah-entah lagi muda! Haha~ Apepun, KAK Yaya sangat cumil lah! ;)

You Might Also Like

16 Comments

  1. hehe, best dapat pekene sunah si FL plak terus ilang, takot la tu, huahahaua

    kak yaya the best la mewujudkan status baek punyer, haha:P

    sunah cepat2 mintak maap!!!den majok lagi ni.hehe

    ReplyDelete
  2. @nazirulhazwan~

    best ye??? huh! FL da tido la, dia tak takot pon! (backup geng! haha~)

    huh! tanak mintak maaf! bagi eskrem dulu baru nak maafkan...eh? :p

    ReplyDelete
  3. haha. tergelak gile lah baca. gotcha u darlingg. :p

    ReplyDelete
  4. haha. tergelak gile lah baca. gotcha u darlingg. :p

    ReplyDelete
  5. hahaha slalu bc korg berdebat. mmg chomel k. haha nxt time if sy free nk join korang lah..hahahaha

    http://cipunzmalas.blogspot.com/2011/02/hans-hanis-contest-gunakan-imaginasi.html

    ReplyDelete
  6. haha. untung la jadi kejam. orang post pasal kite kan mawi asraff. XD

    ReplyDelete
  7. @yaya_flanella

    oh..nasib bek nama kedua tu ejaannya tak betul...tang mawi tu i sokong ye yaya~~ :p

    ReplyDelete
  8. @waveX

    ni cerita kat SB..haha! wavex jangan terpengaruh! takdak papa la...:p

    ReplyDelete
  9. BETAPE CARING NYE AKU KAT KORANG
    HAHAHAH...
    XMAU MISS POSTING..
    HEE

    ReplyDelete
  10. @LinE PuTih LiNe HiTaM

    Oh! FH caring? mana boleh! terompah je caring! haha~

    ReplyDelete
  11. sunah: aiyoo..missing a lotttt.. cisss... x gune u kene buli ye sunah..hahaha... sorry dear, serius i tido 12 jam...from 12 mlm-12 tghr.. heeeee....hahaahha.. naz ni cpt tacink laaaa.... siap dia aku kenekan lg..lalallaaaa~

    ReplyDelete
  12. @farhaniza azman

    tah! cian i tau FL~ cepat buli dia! haha~

    hampeh..lamanye u tido!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com