BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 12, 2011

CEO Suratan Kebetolan Mahu Berhenti Berblog!!!

Saya tak bersalah! Betul! Tak tau kenapa...tiba-tiba dia menghilang~ Kisahnya bermula begini...

Pada satu malam yang hening...dia muncul, dengan ayat-ayat 'perasan'nya seperti biasa...:D

Klik gambar untuk gemukkan Ir~ Eh, cam dah elok jek~ :D

Dia kata, KAK Yaya cakap muka dia macam Asyraf Sinclair~ dush2! Kami tak percaya! Semua orang tak percaya! Kecuali...KAK Yaya...:D

Kami bergadoh-gadoh... Farhanieza apatah lagi... Siyes, kami semua tak percaya... Kami bersepakat... Menjampi KAK Yaya... Dan saya adalah tukang jampi...

Kat sini Ir da buncit, jadi tak payah klik-klik~ :p

Dengan suratan kebetolan, KAK Yaya tak muncul-muncul... Menandakan jampi menjadik! Yess! Kami gembira! Tapi... Dia ber'Ady Budika'...(baca: berduka)...

Selepas itu, dia menghilang terus...selepas mengepost satu ayat... Huhuhu... Saya pasti kamu-kamu semua tak mahu membacanya... Maka, saya tak akan masukkan kat sini...sob sob sob... Tiba-tiba, jampi habis waktu! KAK Yaya kembali...

KAK Yaya macam kurus jek kat sini~ Meh bagi dia gemuk dengan klik-klik~ :D

KAK Yaya kata dia da merajuk...dan ayat KAK Yaya memang tajam menusuk hati weh!!! Siyes! Kecik hatiku~ wuwuwu~ tak caya? baca la...adeh...dan dia tak muncul-muncul...sampai FH pon datang gak suh minta maap kat wall dia...huhu~

Macam mana ni, macam mana ni...

Dah, dah! Tak payah pikir! Ir tak majuk pon~ jangan isau, takde maknenye dia nak menyepi dari dunia blog tu! Huh! Suka menyakat! Menchiik! KAK Yaya pon da dapat title 'KAK', bak cekelat! Eskrem pon, Ir kena bagi! Bak sini cepat! Huh!

Admin: Sukati ang jek panggil KAK Yaya, entah-entah lagi muda! Haha~ Apepun, KAK Yaya sangat cumil lah! ;)



16 comments:

nazirulhazwan~ said...

hehe, best dapat pekene sunah si FL plak terus ilang, takot la tu, huahahaua

kak yaya the best la mewujudkan status baek punyer, haha:P

sunah cepat2 mintak maap!!!den majok lagi ni.hehe

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

best ye??? huh! FL da tido la, dia tak takot pon! (backup geng! haha~)

huh! tanak mintak maaf! bagi eskrem dulu baru nak maafkan...eh? :p

yaya_flanella said...

haha. tergelak gile lah baca. gotcha u darlingg. :p

yaya_flanella said...

haha. tergelak gile lah baca. gotcha u darlingg. :p

Sunah Mohammad said...

@yaya_flanella

haha! kejam! yaya memang kejam!! huh! :p

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hahaha slalu bc korg berdebat. mmg chomel k. haha nxt time if sy free nk join korang lah..hahahaha

http://cipunzmalas.blogspot.com/2011/02/hans-hanis-contest-gunakan-imaginasi.html

yaya_flanella said...

haha. untung la jadi kejam. orang post pasal kite kan mawi asraff. XD

Sunah Mohammad said...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki

haha~ comel ke? adoi...
sila-sila join~ :p

Sunah Mohammad said...

@yaya_flanella

oh..nasib bek nama kedua tu ejaannya tak betul...tang mawi tu i sokong ye yaya~~ :p

waveX said...

Apa cerita ni??Cheq x paham..

Sunah Mohammad said...

@waveX

ni cerita kat SB..haha! wavex jangan terpengaruh! takdak papa la...:p

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

BETAPE CARING NYE AKU KAT KORANG
HAHAHAH...
XMAU MISS POSTING..
HEE

Sunah Mohammad said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM

Oh! FH caring? mana boleh! terompah je caring! haha~

yaya_flanella said...

hee. ;)

farhaniza azman said...

sunah: aiyoo..missing a lotttt.. cisss... x gune u kene buli ye sunah..hahaha... sorry dear, serius i tido 12 jam...from 12 mlm-12 tghr.. heeeee....hahaahha.. naz ni cpt tacink laaaa.... siap dia aku kenekan lg..lalallaaaa~

Sunah Mohammad said...

@farhaniza azman

tah! cian i tau FL~ cepat buli dia! haha~

hampeh..lamanye u tido!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.