BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 3, 2011

CONTEST KAMI POSE COMEY

Klik gambar untuk korek rahsia macam mana nak menang!

Saya tak comel lah, sebab tu mula-mula saya tak nak join, Kak Shida oi~

Tapi demi Kak Shida yang comel, saya join lah jugak...

Macam biasalah kalau nak gemukkan...

Ha...comel tak ni? Siap gaduh lagi ni nak buat pose paling comel...
Sila jawab "Ye, comel, comel!" Haha~
Saya join sebab Kak Shida tag! Simple kan? :p

Saya pulak nak tag:







8 comments:

NadiRah said...

ups..dah 2 org tag nad..
hehe..
thnks tag..
tp nad tak jumpe lagi gmbr tok dipertandingkan..
t nad carik..huhu

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hehe..takpe, cari je dulu..lambat lagi kan due date..

Salfiza said...

aigoo,syarat2 contest menyebabkan sy xdapat join la kakak...
syarat die kena ada kita kan dlm tu...
sori penganjur,i x dapat join...hoho

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

jadi, takyah join! haha~

amny.. said...

thanx join..

best of luck k..;DD

follow sini....:)

Sunah Mohammad said...

@amny..

thanks~

aDisH.sHidA said...

comey comey comey

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

hakhak! aci tak?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.