BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 2, 2011

Dahsyatnye Kak Shida...


Sangat dahsyat! Notification kat SB...bukan Salfiza Baek ye~ :p
Adoi...laju bebenor. Tak larat nak follow...
Tu noti dari Kak Shida jek memanjang sampai atas...sempat gak snap kejap. Haha~
Selamat berceloteh...




10 comments:

aDisH.sHidA said...

sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah....kamu jgn noti hahahahahaha....wat kshda gelak besar sorg2 petang nie...apa pun thanks

Salfiza said...

gagaga ingatkan SB tu Salfiza Baek... ^^

Qaseh dalia adelia said...

tau xpe...tadi smpai ke atas..kah2

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

hahaha! sape suh! dah kena tangkap! :D

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

salfiza baek boleh jugak~~~ lalala~

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

hahaha! sampai tak muat dalam windows tu..

aDisH.sHidA said...

sunah sunah.....nak kena nie....akak pun xperasan la bila akak aktif sangat tp akak ok x kena block hahahaa...qaseh tu dah kena block wakakakkaa

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

qaseh da kena block? haha!

aDisH.sHidA said...

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/02/assalamualaikum.html akak tag kamu sunah noti

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

takmo! hahaha~ saya kan noti~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.