BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 18, 2011

FF Jatuh Hati!


FF? Sape FF? Faizal Fredley la.. Dia cakap dia da jatuh cinta.. Ohooo~hoi~ Jatuh cinta kat sape? Bukan kat sape-sape.. Tapi kat blog pink ini! Hahaha.. Tak percaya? Nape kalo ceq cakap, mesti ampa sume tak percaya? Ish, nak merajuk la macam ni! Huh!

Okie, abaikan.. Takde maknanya nak merajuk, ni saya tunjuk bukti! Mesti terus percaya! :p


Hehe.. FF buat blog review dan petang tadi yang pinky-pinky terpilih~ Tak sangka lak blog ni dianggap pink sebab nampak polkadot jek banyak.. :p Terima kasih FF, tapi kamu-kamu semua jangan ikut dia panggil nama saya gitu, ok? Hahaha~

Kamu-kamu suke pink tak? Tak suke? Ohooo~hoi~ Tau tak Rasulullah s.a.w suke kaler pink pada tapak tangan kita? Sebab kaler pink kat tapak tangan melambangkan kesihatan yang baik~ :)

Bila cakap pasal jatuh hati kat blog sebab kaler ni, teringat entry sorang Fasihah petang tadi berkaitan dengan blog cantek. Perbualan dia dengan sahabat tu leh tengok kat SINI. Erm.. Betul ke gitu my dear? Entah lerr.. nak kata tak, ramai gak yang datang sini cakap gitu sebelum diorang follow~ Entah, tanya diorang la ek. :D


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



26 comments:

logorithm said...

Frankly, I pon jatuh hati ngan blog kombinasi hitam-merahjambu nih. Memang betul kata FF. Headernya cukup chantek. Patut jadik header pilihan En. Ben nih... seriously!

Sunah Mohammad said...

@logorithm

uhuk-uhuk~ nak nangis baca ni Uncle John...apa kata you je lah buat header pilihan! :p

logorithm said...

@Sunah Mohammad
Hik hik! I maner layak buat entri header pilihan? Kalau buat pon bukannya dapat membantu menaikkan trafik ke sini sebab trafik I ciput. :-p

Cengginilah... kita sama-sama hantar telepati kat En. Ben mintak dia pilih header Cik Sunah ok? ;-)

Sunah Mohammad said...

@logorithm

haha~ nak bantu trafik ke? ala..bukan nak suh bantu trafik..nak suh jadikan header pilihan jek..:D

hehe..enchek ben da juling mata tengok header banyak2! :D

~...AmALinA....~ said...

kak sunah! hihihii ina baru perasan la entri ina terpilih kat cni..kwang3 mekasih akak cayang..=)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

haha~ baru perasan??? :p

~...AmALinA....~ said...

yup.. hihihihi td baca yg atas je... pastu baca entri cambest tu tgk mcm pnah baca,, rupanya entri sendiri..kwang3

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hahaha! ina, mana yang len ek? kak shida, qaseh sume..menyepi jek..eh, diorang cuti eh?

Citarasa Rinduan said...

sunnah..
kak ayu pun suka warna pink.....

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

yeke? hehehe..best2~ ;)

~...AmALinA....~ said...

rasanya la akak.. sehari arini xnmpak diorg..xtaw pegi mna...

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

huhu~ tengah borak ngan kak shida kat henpon! haha~ dia kemsalam kat ina dengan ucapan 'assalamualaikum~' ;)

~...AmALinA....~ said...

w'slam... wah!! dah borak2 kt fon dh.. bila nak borak ngn ina pulak..kih3

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

haha! akak jumpa no kak shida kat blog abg ady la! :DDDD

nanti bila akak jumpa no fon ina kat mane2, akak borak2 ngan ina pulak! :p

~...AmALinA....~ said...

hahahaha~boley plak jumpa kt mna2 ye...=p mintak kt naz or wavex.. o0pss..

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hahaha! sebab diorang pernah bagi hadiah topup ye? :p

kak shida de no ina, tapi dalam inbox fb katanye..takleh nak online skang sebab tenet lembap...

~...AmALinA....~ said...

haah la... lupe plak..ina penah kasi kt dia sebab dia nk anta adiah aritu..=)tengok entri baru ina..=)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hoh! banyak betul ina dapat hadiah! akak sungguh jelesss! ;p

okie~ da nampak tajuk dah! :D

~...AmALinA....~ said...

hahahahaha~ ina pon tak sangka pon ley dpt adiah tu.. suka2 je join..huahuahua akak xon9 sb ke mlm ni? xnmpak pon

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

huahuahua~ ina laju gile kot jawab soklan2..:D

erm, baru nak jenguk ni...:D

logorithm said...

Dah hantar telepati kat Ben ker blom?

waveX said...

mana ada no ina..dah buang la..hahahaha

Sunah Mohammad said...

@logorithm

haha! belum la uncle! :D

Sunah Mohammad said...

@waveX

hahaha! da buang ek?

putERi-kAtEk said...

peeewhittttt!!!!

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

haha! katek!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.