FF Jatuh Hati!

February 18, 2011


FF? Sape FF? Faizal Fredley la.. Dia cakap dia da jatuh cinta.. Ohooo~hoi~ Jatuh cinta kat sape? Bukan kat sape-sape.. Tapi kat blog pink ini! Hahaha.. Tak percaya? Nape kalo ceq cakap, mesti ampa sume tak percaya? Ish, nak merajuk la macam ni! Huh!

Okie, abaikan.. Takde maknanya nak merajuk, ni saya tunjuk bukti! Mesti terus percaya! :p


Hehe.. FF buat blog review dan petang tadi yang pinky-pinky terpilih~ Tak sangka lak blog ni dianggap pink sebab nampak polkadot jek banyak.. :p Terima kasih FF, tapi kamu-kamu semua jangan ikut dia panggil nama saya gitu, ok? Hahaha~

Kamu-kamu suke pink tak? Tak suke? Ohooo~hoi~ Tau tak Rasulullah s.a.w suke kaler pink pada tapak tangan kita? Sebab kaler pink kat tapak tangan melambangkan kesihatan yang baik~ :)

Bila cakap pasal jatuh hati kat blog sebab kaler ni, teringat entry sorang Fasihah petang tadi berkaitan dengan blog cantek. Perbualan dia dengan sahabat tu leh tengok kat SINI. Erm.. Betul ke gitu my dear? Entah lerr.. nak kata tak, ramai gak yang datang sini cakap gitu sebelum diorang follow~ Entah, tanya diorang la ek. :D


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

You Might Also Like

26 Comments

  1. Frankly, I pon jatuh hati ngan blog kombinasi hitam-merahjambu nih. Memang betul kata FF. Headernya cukup chantek. Patut jadik header pilihan En. Ben nih... seriously!

    ReplyDelete
  2. @logorithm

    uhuk-uhuk~ nak nangis baca ni Uncle John...apa kata you je lah buat header pilihan! :p

    ReplyDelete
  3. @Sunah Mohammad
    Hik hik! I maner layak buat entri header pilihan? Kalau buat pon bukannya dapat membantu menaikkan trafik ke sini sebab trafik I ciput. :-p

    Cengginilah... kita sama-sama hantar telepati kat En. Ben mintak dia pilih header Cik Sunah ok? ;-)

    ReplyDelete
  4. @logorithm

    haha~ nak bantu trafik ke? ala..bukan nak suh bantu trafik..nak suh jadikan header pilihan jek..:D

    hehe..enchek ben da juling mata tengok header banyak2! :D

    ReplyDelete
  5. kak sunah! hihihii ina baru perasan la entri ina terpilih kat cni..kwang3 mekasih akak cayang..=)

    ReplyDelete
  6. yup.. hihihihi td baca yg atas je... pastu baca entri cambest tu tgk mcm pnah baca,, rupanya entri sendiri..kwang3

    ReplyDelete
  7. @~...AmALinA....~

    hahaha! ina, mana yang len ek? kak shida, qaseh sume..menyepi jek..eh, diorang cuti eh?

    ReplyDelete
  8. sunnah..
    kak ayu pun suka warna pink.....

    ReplyDelete
  9. rasanya la akak.. sehari arini xnmpak diorg..xtaw pegi mna...

    ReplyDelete
  10. @~...AmALinA....~

    huhu~ tengah borak ngan kak shida kat henpon! haha~ dia kemsalam kat ina dengan ucapan 'assalamualaikum~' ;)

    ReplyDelete
  11. w'slam... wah!! dah borak2 kt fon dh.. bila nak borak ngn ina pulak..kih3

    ReplyDelete
  12. @~...AmALinA....~

    haha! akak jumpa no kak shida kat blog abg ady la! :DDDD

    nanti bila akak jumpa no fon ina kat mane2, akak borak2 ngan ina pulak! :p

    ReplyDelete
  13. hahahaha~boley plak jumpa kt mna2 ye...=p mintak kt naz or wavex.. o0pss..

    ReplyDelete
  14. @~...AmALinA....~

    hahaha! sebab diorang pernah bagi hadiah topup ye? :p

    kak shida de no ina, tapi dalam inbox fb katanye..takleh nak online skang sebab tenet lembap...

    ReplyDelete
  15. haah la... lupe plak..ina penah kasi kt dia sebab dia nk anta adiah aritu..=)tengok entri baru ina..=)

    ReplyDelete
  16. @~...AmALinA....~

    hoh! banyak betul ina dapat hadiah! akak sungguh jelesss! ;p

    okie~ da nampak tajuk dah! :D

    ReplyDelete
  17. hahahahaha~ ina pon tak sangka pon ley dpt adiah tu.. suka2 je join..huahuahua akak xon9 sb ke mlm ni? xnmpak pon

    ReplyDelete
  18. @~...AmALinA....~

    huahuahua~ ina laju gile kot jawab soklan2..:D

    erm, baru nak jenguk ni...:D

    ReplyDelete
  19. Dah hantar telepati kat Ben ker blom?

    ReplyDelete
  20. mana ada no ina..dah buang la..hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com