Geram dengan Along!

February 21, 2011


Aish, ni takleh jadik! Dia pun join jugak! Huh!

Takleh! Saya dah booked itu teddy froggy! Along amek keychain je, ok?

Hish, nak tau nape saya geram sangat ni? Gi jenguk blog along saya kat SINI.

Eeee...geram sungguh!

Dah, nak bagi ilang geram ni...jom gi jenguk blog Kak Shida...dia da bertukar~ Dia guna header baru yang cambest jek~ Hikhikhik~ Takmo citer panjang-panjang... Gi la jenguk sendirik!


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

You Might Also Like

22 Comments

  1. fuyyo, pn ben pomot entry den la, haha maseh2:P

    ReplyDelete
  2. aish,,ape lak..along chopp teddy tu..along xtau yg leh dpt teddy tu, ingatkan just dpt perfume..sbb tu along x join...ala, key chain froggy dah ade..bekas pensil froggy pon dah ade..cawan pun...juz teddy je xde..sob2.. nak2!! ahaaa~

    ReplyDelete
  3. xaciiiii,,, header tuk ina mna??wakakakaka

    ReplyDelete
  4. @Mutiara Bernilai

    takleh, takleh! saya da chop dulu ngan abg ady! haha! yang kat gambo along tu abg ady punye, dia takleh bagi! :p

    ReplyDelete
  5. ha?yg ade baju tu tak termasuk dlm hadiah ke? atoi, tak kesah, nak mintak gak!~ ahaha..

    ReplyDelete
  6. sunah...eh? kak dah se-geng dgn naz balik ek? hahahaha..x ajak saye pon~

    ReplyDelete
  7. akak di tag!!!
    hehehe

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

    ReplyDelete
  8. Jees menjeles amalan muli.. haha..

    ReplyDelete
  9. sibuk betul sunah berkempen ye skrg nih.....selamat mengundi la ye nnt

    ReplyDelete
  10. @DeQdEq

    eiks, takde kaitan dengan entry..hahaha! saya tak mengundi la akak~

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com