BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 21, 2011

Geram dengan Along!


Aish, ni takleh jadik! Dia pun join jugak! Huh!

Takleh! Saya dah booked itu teddy froggy! Along amek keychain je, ok?

Hish, nak tau nape saya geram sangat ni? Gi jenguk blog along saya kat SINI.

Eeee...geram sungguh!

Dah, nak bagi ilang geram ni...jom gi jenguk blog Kak Shida...dia da bertukar~ Dia guna header baru yang cambest jek~ Hikhikhik~ Takmo citer panjang-panjang... Gi la jenguk sendirik!


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



22 comments:

aDisH.sHidA said...

sunah tqsm :)

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

sama-sama kakak~

nazirulhazwan~ said...

fuyyo, pn ben pomot entry den la, haha maseh2:P

Mutiara Bernilai said...

aish,,ape lak..along chopp teddy tu..along xtau yg leh dpt teddy tu, ingatkan just dpt perfume..sbb tu along x join...ala, key chain froggy dah ade..bekas pensil froggy pon dah ade..cawan pun...juz teddy je xde..sob2.. nak2!! ahaaa~

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

cett...pn ben lagik...

~...AmALinA....~ said...

xaciiiii,,, header tuk ina mna??wakakakaka

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

takleh, takleh! saya da chop dulu ngan abg ady! haha! yang kat gambo along tu abg ady punye, dia takleh bagi! :p

Mutiara Bernilai said...

ha?yg ade baju tu tak termasuk dlm hadiah ke? atoi, tak kesah, nak mintak gak!~ ahaha..

farhaniza azman said...

sunah...eh? kak dah se-geng dgn naz balik ek? hahahaha..x ajak saye pon~

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hahaha! nak ke? dah cantik dah tu!

Sunah Mohammad said...

@farhaniza azman

haha! kebetolan jek tu...:p

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

tak boleh!!!! hish! :p

NadiRah said...

nak jugak header!!!!!! huhu~

NadiRah said...

akak di tag!!!
hehehe

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hehe..takde2! kena bayar 20 sen!

Sunah Mohammad said...

dah wat dah ni dulu...ngee~

niesz said...

cun la..jeles2!ehe..

Aretikz said...

Jees menjeles amalan muli.. haha..

DeQdEq said...

sibuk betul sunah berkempen ye skrg nih.....selamat mengundi la ye nnt

Sunah Mohammad said...

@niesz

niesz lagi cun dari header tu...:D

Sunah Mohammad said...

@Aretikz

aretikz lenkali taip betul2...:p

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

eiks, takde kaitan dengan entry..hahaha! saya tak mengundi la akak~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.