Jiran Saya Jadi Millionaire!

February 24, 2011


Saya tak terkata! Jiran saya? Dia pun tak terkata!

Tiba-tiba sahaja dia dinobatkan sebagai pewaris kepada seorang jutawan yang baru meninggal! Fuhhh...

Best gak kan, selama ni kita hidup, tiba-tiba satu hari kita tahu kita adalah pewaris kepada seorang jutawan...kaya sekelip mata! Kalo betul, nak gak sikit...:p

Sila baca lebih lanjut kat blog jiran saya.

"Kepunyaan Allah-lah segala yang ada di langit dan segala yang ada di bumi. Dan sesungguhnya Allah benar-benar Maha Kaya lagi Maha Terpuji."
[al-Hajj: 64]


ENTRI CAMBEST TAK SEMPAT. TENGAH SHOOTING DRAMA.
(banyak betul permintaan~ :p)



You Might Also Like

6 Comments

  1. Please jangan percaya ye email2 macam tu...

    ReplyDelete
  2. kakkkk....memang terkejut beyokk laa tadi. dah la lama dah tak bukak faebuk ni. bukak2 dapat duit juta2. memang best. hahaha.

    kalau laa dpat betul kan. mesti syeronok ..kaya kayaaaaa

    ReplyDelete
  3. macam2 sekarang,,,pewaris la..byk email2 mcm tu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com