Jiran Saya Jadi Millionaire!

February 24, 2011


Saya tak terkata! Jiran saya? Dia pun tak terkata!

Tiba-tiba sahaja dia dinobatkan sebagai pewaris kepada seorang jutawan yang baru meninggal! Fuhhh...

Best gak kan, selama ni kita hidup, tiba-tiba satu hari kita tahu kita adalah pewaris kepada seorang jutawan...kaya sekelip mata! Kalo betul, nak gak sikit...:p

Sila baca lebih lanjut kat blog jiran saya.

"Kepunyaan Allah-lah segala yang ada di langit dan segala yang ada di bumi. Dan sesungguhnya Allah benar-benar Maha Kaya lagi Maha Terpuji."
[al-Hajj: 64]


ENTRI CAMBEST TAK SEMPAT. TENGAH SHOOTING DRAMA.
(banyak betul permintaan~ :p)



You Might Also Like

6 Comments

  1. Please jangan percaya ye email2 macam tu...

    ReplyDelete
  2. kakkkk....memang terkejut beyokk laa tadi. dah la lama dah tak bukak faebuk ni. bukak2 dapat duit juta2. memang best. hahaha.

    kalau laa dpat betul kan. mesti syeronok ..kaya kayaaaaa

    ReplyDelete
  3. macam2 sekarang,,,pewaris la..byk email2 mcm tu..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com