BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 28, 2011

Join Bloglist Ujang9897


Okie, saje je ni nak support insan-insan terawal...(eceh, cover...:p)


Ceq nak join la Ujang...:)
Taknak review!
Hahaha~


TAKDE MOOD NAK CARI ENTRI CAMBEST



11 comments:

qasehraihan said...

boleh ek..nk join xriwiu..haha

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/baik-hatinya-awak-tolong-tukar-dinding.html

cik pulau said...

nak join jugak la.. leh x?? hehe,, ^^,

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

saya cakap boleh! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

boleh aje~ ;)

athirah said...

rajin nye join.... nk join tp mls bt entry... cena tu... lalalalallaa... sbb kena bt repot ;p

Sunah Mohammad said...

@athirah

haha~ tepek je la gambo header ujang tu, da...:p

Woofer Storm said...

nak join gak la..heheee

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

sila, sila...:)

Ujang9897 said...

uik..makcik join gak..hehe..thanks

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

mestila~~~ :p

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.